Koja je to intimna frizura za kojom su poludjeli muškarci i žene?

kosa, frizura, frizura, muškarci, žene
... koja dlačice u potpunosti uklanjaju ili ih oblikuju u izgled 'piste za uzlijetanje', srca, inicijala i brojnih drugih maštovitih, ali i bolnih hitova. No da je maštovitim i ekstremnim ukrašavanjima odzvonilo pokazalo je najnovije istraživanje prema kojemu je trend 70-ih, prirodna čupava šumica među najpoželjnijim izgledom bikini zone

Ljekarna U.K. Medix nedavno je u javost iznijela zanimljive rezultate provede onlineankete u kojoj je sudjelovalo preko milijun i pol žena. Više od 54 posto njih otkrilo je kako svoju bikini zonu ne stilizira, dok je ostatak 46 posto ispitanica priznalo kako se ne žele zamarati održavanjem stidnih dlačica.
Da je invazivnim tretmanima uljepšavanja koja su često graničila s ekstremnošću odzvonilo potvrdili su i muškarci koji su se očigledno zaželjeni prirodnog izgleda međunožja koje se do sada smatralo neprihvatljivim.

Tako je anketa pokazala i kako godinama omiljena totalna brazilka muškarcima više nije zanimljiva, prirodan izgled s minimalnom intervencijom u održavanju puno im je privlačniji.

zadovoljna.hr