Koja je najjača ženska erogena zona?!

beckham, prostitucija, erogena zona, žena, irma nezirović, David Beckham, prostitutka, seks

1. Erogena zona - Usne

Usne su jaka erogena zona. Sočne i meke predstavljaju pravi afrodizijak, a svoj erotski naboj navodno vuku iz sličnosti sa stidnim usnama. Ljubiti ih možete divlje i nježno, a možete ih i zločesto grickati ili drsko liznuti. Usne su erogena zona koju treba dobro iskoristiti, jer pruža mnoge mogućnosti. Počnite nedužnim poljupcima  i postepeno prijeđite na strastvene poljupce i erotiku. Na ovu erogenu zonu ne zaboravite ni tijekom seksa.

2. Erogena zona - Uši

Žene zapadnog svijeta svjesne su privlačnosti fizičkih atributa koji ih razlikuju od suprotnog spola. Dokaz je nakit, koji resi vrat, zapešća i, prije svega, uši. Skinite joj naušnice i poigrajte se ovom erogenom zonom. Uši možete grickati, sisati i ljubiti, kao i šapnuti nešto nježno ili neštp zločesto.

3. Erogena zona - Vrat

Ova je erogena zona jedan od ključnih znakova ženstvenosti. Naime, dug i tanak vrat odavna privlači muškarce, jer je suprotnost njihovom kraćem i širem, zdepastijem vratu kojeg 'krasi' adamova jabučica. Nježnu kožu ženskog vrata osujte mekim, vlažnim i toplim poljupcima. Ova erogena zona naprosto izaziva ugrize i žestoko sisanje, ali takvo ponašanje ostavite za vratima srednje škole. Poljupci po vratu tijekom predigre stvaraju osjećaj jake povezanosti i uzbuđuju oba partnera.

4. Erogena zona - Leđa

Lagano savijena leđa koja zaokružuju nježna ramena i puni bokovi, najviše su zaslužna za ženstvenu siluetu koja muškarcima oduzima dah. Ova erogena zona traži nježno milovanje, strastvene poljupce i pokrete jezikom i usnama od vrata preko kralježnice prema guzi i bokovima.

5. Erogena zona - Grudi

O nezaustavljivoj privlačnosti ove erogene zone ne treba puno govoriti. Neki stručnjaci smatraju da dvije grudice masnoće totalno izluđuju muškarca zbog njegove povezanosti s majkom tijekom dojenja. Svi ne dijele to mišljenje. Kako god bilo, znajte da erogena zona nisu samo bradavice i zato se posvetite cijelim grudima. Mazite ih, sisajte, stišćite i ne zaboravite na nježnost.

6. Erogena zona - Guza

Prvo ju nježno mazite i vrhovima prstiju nježno grebite po koži, a zatim isprobajte čvršće kružne pokrete cijelog dlana. Nekim će ženama goditi i lagani udarac po stražnjici. Oni drskiji mogu prstom krenuti i prema njenom anusu. To je jaka erogena zona za koju ipak prvo morate pitati za dopuštenje.

7. Erogena zona - Noge

Muškarce ništa ne uzbuđuje kao par dugih, vitkih nogu u visokim petama. Budite svjesni da je ovo možda i najjača erogena zona. Izujte joj cipele, drugom rukom primite stopalo i masirajte ga kružnim pokretima prstiju. Uzbuđenost možete pojačati tako da dlanom lagano putujete njenim bedrima, osobito po unutarnjem dijelu. Ako dlan nije dovoljan, pokušajte jezikom i usnama.

izvor: intimatemedicine.com.hr