Klepetan se vratio, zatekao Malenu s drugim i poludio: Porazbijao je sva jaja, razbacao gnijezdo i potukao se!

klepetan, malena, trenutak istine, klepetan, malena, klepetan, malena, klepetan, malena, malena, klepetan, klepetan, malena, rode, klepetan, malena, Stjepan Vokić, klepetan, malena
Alij put nije teklo sve glatko i idilično kao inače. Klepetan je, naime, u gnijezdu Malenu zatekao s drugim i poludio!

"Danas u 3 sata je došao.... Napravio je kaos, polupao je jaja, razbacao gnijezdo... Potukao se s drugim rodanom, ovaj ga je udario po krilu...Obrisao sam mu i oprao krv..." - ispričao je Stjepan Vokić, koji godinama brine o najslavnijem paru roda za Index.

"Otjerao ga je, ovaj je zbrisao!" - uzbuđeno je posvjedočio Vokić, koji se godinama brine o paru roda, čiji su rasplet ljubavno-pustolovne avanture, kako smo pisali, mnogi pratili i putem livestreama na YouTubeu.

Roda Malena, kao što je svima poznato, već 25 godina zbog ozlijeđenog krila nije mogla letjeti na jug, ali njezin odani rodan Klepetan godinama joj se vraćao, što je hrvatska javnost dočekivala s velikim uzbuđenjem i radošću. No ove godine Klepetan je zabrinjavajuće kasnio. Toliko, da su mnogi, pa i sam Vokić, vjerovali da je ili putem poginuo ili odustao od povratka.

Ovo je najkasniji datum, u zadnjih 15 godina, u kojem se Klepetan vratio u Brodsku Varoš. Očito je ove godine imao drugačiji plan puta, ali je to odradio, moramo priznati, totalno frajerski.