Klepetan se vratio svojoj Malenoj osam dana ranije

rode, klepetan, malena, klepetan, malena, ljubav, klepetan, malena, rode, klepetan, malena, klepetan, malena, klepetan, malena, klepetan, klepetan, malena, malena, klepetan, video, pomirenje
"Poranio osam dana. Vratio se večeras (ponedjeljak) oko 18 sati kući u Brodski Varoš nakon šestomjesečnog zimovanja u Južnoafričkoj Republici i preletjelih 13,5 tisuća kilometara. S kartom u jednom smjeru", napisao je na svom profilu novinar Željko Mužević i rekao nam da ga nije uspio snimiti jer je umorni putnik odmah legao spavati.

Najljepša ljubavna priča iz životinjskog svijeta dobila je tako 13. nastavak.

Naime, Malena je još prije 20 godina ostala slomljena krila nakon što su je prije ozlijedili lovci i ne leti na jug pa njezin dugogodišnji partner, rodan Klepetan, svake godine putuje u Hrvatsku kako bi posjetio Malenu, a inače stiže oko 24. ožujka.

Čini se da je ljubav ovog puta bila još jača pa je Klepetan malo poranio.

Druga strana priče

Ipak, valja podsjetiti kako ova "ljubavna" priča ima i drugu stranu. Naime, mnogi o rodama pišu, a Stjepan Vokić o Malenoj već više od 20 godina brine sam, a situacija se ne mijenja.

"Srce mi ispuni radost kad Klepetan dođe. Treba preći tolike kilometre, to je pravo za zamisliti se", rekao je prošle godine Stjepan, ali pred njim će i ove godine biti obveza da za ljubavni par tijekom sezone pribavi dovoljno hrane jer Klepetan sam to ne može.

Njegov trud zasad podupiru isključivo povremene donacije izazvane medijskom pozornošću, a medijska pozornost stiže sa svih strana jer ovaj zaljubljeni par postao je svjetska atrakcija.

Index.hr