Kleknuo pred djevojku u ranu zoru i pretvorio prosidbu u internet senzaciju! Svi su željeli znati tko je misteriozni par!

17.10.2012
1/2

Trenutak kad muškarac klekne i izgovori prosidbu tradicionalno je jedan je od najnezaboravnijih, i najprivatnijih, iskustava u životu bilo kojeg para.

Ali ovaj par iz Australije ostao je zaprepašten kad su shvatili da je njihov poseban trenutak podijeljen s cijelim svijetom, nakon što ih je stranac uslikao dok je pokušavao ovjekovječiti spektakularan izlazak sunca iznad plaže Bondi i fotografije objavio na internetu.

Kad je shvatio što se dogodilo među dvije udaljene ljudske figure na litici iznad Tihog oceana, fotograf je postavio fotografije na Reddit uz rečenicu: "Slučajno sam jutros u zoru snimio prosidbu na plaži Bondi u Sydneyu".

Dirljive fotografije čarobnog trenutka postale su internetski hit, a javnost je zanimalo tko su misteriozni muškarac i njegova buduća supruga.

Kad je australski portal Ninemsn prenio priču o ljubavnom paru, njihov prijatelj se javio novinarima i identificirao ih.

Ironično, par uhvaćen na kameri su profesionalni fotografi Steven McConnell i njegova zaručnica Irene Kotov.

Izvor: jutarnji list


loading...