FOTO  Kiseljačanke uživale u trećem Ladies night izdanju

Kiseljak
Ovoga puta dodan mu je i nešto ozbiljniji sadržaj te je u Hrvatskom domu održan pod parolom "Žene i kazalište". Kiseljačanke su ovoga puta večer počele ugodnim razgovorom sa life coach trenericom Samrom Muminović koja im je pokušala približiti važnost izbora pravih zadovoljstava i sreće u životu te važnosti uživanja u istom.Večer je prema programu nastavljena predstavom "Cosa nostra" sa izvrsnim Minkom Muftić i Elmom Amhetović.

Duhovita priča o dvije žene koje se susreću u nesvakidašnjem ambijentu i zaključuju da su u ljubavnom trokutu s jednim muškarcem do suza je nasmijala nazočne dame i potvrdila kako je ovaj kazališni komad o prijateljstvu, ljubavi, ženskom rivalstvu bio upravo odličan izbor za jedan ovakav događaj.

Koktel zabava i ovoga puta je do kasno u noć održana na platou ispred Doma u prekrasno uređenom ambijenu te zvucima Gonzo benda.

Sve dame su i ovoga puta kući otišle s malim poklonima za koje su zaslužni kiseljačka tvrtka Galant te Farmasi BiH dok je događaj održan pod pokroviteljstom predsjedateljice Doma naroda PFBIH Lidije Bradara.
Isti su podržali i županijsko te federalno ministarstvo kulture, Salon vjenčanica Arijana te trgovina Doper iz Kiseljaka kao i tvrtke Boreas i Sarajevski kiseljak.

Projekt je organiziran od strane Udruženja ARKA iz Kiseljaka.