Kakvo ponašanje muškarca će otjerati ženu?

muškarac, žena, svađa, flert, veza, partner, flert, žena, obaranje s nogu

Prelak ste plijen

Da i to postoji. Kako i muškarci vole loviti, tako vole i žene. Frajer koji se od samog početka nudi na pladnju i nije tako zanimljiv. Jednostavno je lak plijen. Previše komplimenata, smijanje na silu, klimanje glavom na sve što žena kaže i praćenje njenih aktivnosti u stopu nije privlačno. I žene se vole potruditi potruditi oko muškarca koji i nije odmah dostupan. Ima nešto u toj igri mačke i miša.

Previše ste fokusirani na seks

Seks je naravno važan i bitan u vezi. Volimo ga i žene. Više nego što se to često čini. Ali ako frajer u samom početku forsira priču oko seksa i sve šale bazira na njima, žena će pomisliti da samo i traži seks te na nju gleda kao objekt. Mogu se dogoditi dvije stvari - iskoristit će ona vas i neće se više javljati (ako imate dovoljno sreće) ili se jednostavno neće više javljati.

Previše ste posesivni

Ljubomora je u većini slučajeva sastavni dio veze. Ona može biti i pozitivna ako ne prelazi granicu zdravog razuma. No kada se poveže s posesivnošću, nikad nema pozitivan ishod. Posesivnost na početku veze je jedan od glavnih razloga bijega brojnih žena.

Škrti ste

Većina žena ne očekuje da plaćate sve račune. Naravno, izuzev sponzoruša, ali one su ionako posebna priča. Ali to ne znači da budete škrti i jeftini. Vodite ju na večeru u neku rupu od restorana koju samo što nije zatvorila inspekcija. Ako nemate novca, kuhajte doma... ili budite iskreni. Ako joj smeta što ne stojite financijski baš najbolje, bar ćete znati na čemu ste.

Na repertuaru su bivše

U početku uistinu priča o bivšim ljubavima je nepotrebna. Uživajte u međusobnom upoznavanju. Možda će ona pomisliti kako još niste preboljeli bivšu. Ili kako ste kivni na nju. Ili ste jednostavno kreten. Vjerojatno će pobjeći zbog pretjerane priče o bivšim curama.

"Dosta o meni. Pričajmo malo o mom autu..."

Nešto najgore što možete napraviti (a mnogi muškarci to čine) je neprestano pričati o sebi i ne dati njoj da dođe do riječi. Ako to učinite pred ženom, vjerojatno je to zadnji monolog koji ćete pred istom izvoditi. Muškarci nisu svjesni kada prijeđu granicu ukusa u pričanju i kada sve postaje neporno. Pričajte umjereno. Budite "slušač". Žene vole kad ih se sluša i prati u onome o čemu pričaju. Teme "Ja ovo.. ja ono..." zaboravite!

IZVOR: budi.id