Kako zavesti različite tipove cura i žena

Mrzim-cijeli-svijet-djevojka
Ovo je naizgled najzahtjevniji tip žene. Obično se radi o inteligentnim ženama sa izgrađenim obrambenim sustavom. Oštrog su pogleda i britkog jezika, što ih čini izazovnima. Ako priđete frajerski postoje male šanse da upecate fuk, pod uvjetom da ste jako zgodni i da ona nema ništa na lageru. U tom slučaju ionako nije bitno što pričate, nego kakvi su vam bicepsi i slično. Nemojte očekivati da vas nazove nakon nekoliko dana. Odigrali ste ulogu toyboya i to je to. No ako želite poboljšati svoje šanse i krenuti u nešto ozbiljnije, predlažemo inteligentan pristup, za inteligentnu ženu. Zbunite protivnika gotovo sramežljivim pristupom (dobro sad, nemojte se papčiti) i pokušajte joj naći žicu. Ako pristupite pristojno lakše ćete proći kroz sustav obrane, a to vam daje mogućnost da napipate činjenice o njoj. Je li sama? Što voli... ne voli? Možda nađete nešto zajedničko...

Sofisticirana sponzoruša
Eh, te su najgore. Obzirom da je ona u svojoj glavi neostvarena bogata kućanica, za pretpostaviti je da se na nju lijepe srodni tipovi muškaraca. Ukoliko ste takav tip ne treba vam strategija niti taktika, prepoznat će vas ona i sama. No ukoliko niste, sve što trebate napraviti je na precizan i nimalo dvosmislen način istaknuti da vi uopće niste taj tip, nego zabavan lik koji će je držati budnom cijele noći a kasnije držati jezik za zubima. Obzirom da ona ne ulazi u ništa što ima manje od 150 konja i ne bi se udala bez dijamantnog prstena kojim možeš ugušiti lava, sigurno se nagledala debelih menedžera, „brzih" geekova i tatinih sinova koji nisu baš sjajni u konačnoj izvedbi. Ako joj ponudite diskretnu avanturu, sa naglaskom na diskretnu, vrlo vjerojatno ćete proći.

Starija koka
Hendlajuči stariju koku imajte na umu da ste vi za nju piletina. Bilo da ona ima trideset a vi dvadeset ili ona četrdeset a vi trideset, postoji razlika u godinama koju nikada ne smijete zaboraviti. Starije koke uvijek cijene samopouzdanje, koje nikada i ni u kojem slučaju ne treba miješati sa bahatošću. Bahatost mrze! Dakle, ako uočite M.I.L.F.-icu koja je na raspolaganju, strpljivo pričekajte da odbije tri debeljka i dva mlada lava i uletite „smoothly".
Ušećite polako, budite pristojni, ali dajte joj do znanja da ste lovac. Na njene provokacije odgovarajte šarmom, a ne bahatošću, i uspjeh je zagarantiran.

Sramežljiva djevojka
Sramežljiva djevojka je kako samo ime kaže - sramežljiva, i obično se kreće u pratnji prijateljica. Nemojte raditi početničku grešku i pokušati je odvojiti od jata.
Prigrlite cijelo jato kao da su vam rođene sestre, a njoj dajte poseban tretman. Ni u kojem slučaju nemojte zbijati neslane šale o seksu, što ne znači da trebate biti sterilni. Spoznajte pravu stranu sramežljivice i krenite u lagani napad.
Pokušajte iskoristiti prijateljice kao saveznice, jer bez njihovog odobrenja nema šanse da dobijete prođu.
I za kraj, nemojte slomiti srce sramežljivoj djevojci. Ako vas sudbina ne sustigne, sustići će vas njene prijateljice.

Za kraj zapamtite - pristupajte ženama sa poštovanjem. Vrijeme bahatih grubijana je prošlo, a to što većina žena cijeni inicijativu, ne znači da žene trebate tretirati kao objekt. Umijeće zavođenja je stvar vježbe, kao uostalom i sva ostala umijeća. Nema vam druge nego da probate. Čak i ako ne uspijete, nemojte očajavati. Kako okrutna poslovica kaže, prvi mačići se bacaju u vodu.

izvor: savjetnica.com