Kako prepoznati maminog sinčića i pobjeći na vrijeme?

Riječ je o maminom sinčiću, a mi vam donosimo 5 znakova koji će vam pomoći da ga odmah prepoznate
1. Uspoređuje mamino kuhanje s mojim
Znamo da je mamina kuhinja uvijek najbolja i nekako ima bolji ukus, no konstantno uspoređivanje nikako nije ugodnoniti laskavo. Rečenice poput 'Baš i nje kao mamina' ili 'Mama to ne radi tako', vrlo brzo mogu postati iritantne.

2. Mama mu još uvijek pere rublje

"Mama je uvijek u pravu - rečenica je koji nikako ne želimo čuti od svog partnera". Iako je puno lakše odnijeti prljavo rublje nekom drugo i pokupiti ga mirisnog, postoje granice koje razlikuju dječaka od muškarca. Ova radnja posebno je zabrinjavajuća kada muškarac počne živjeti s partnericom i usprkos tome još uvijek nosi vrećice rublja kod mamice.

3. Svaki dan se čuju (ili vide)

Svaki dan ga nazove kako bi mu zaželjela dobro jutro i laku noć ili kako bi ga pitala što je jeo ili što će jesti. Ovaj scenarij doživjele su mnoge žene, no kada i on sam to čini nekoliko puta na dan, svaki dan velika je vjerojatnost da je riječ o pravom maminom sinčiću.

4. Uvijek zauzima maminu stranu

'Mama je uvijek u pravu', rečenica je koji nikako ne želimo čuti od svog partnera. Ako tijekom rasprava on uvijek zauzima maminu stranu, uvažava isključivo njezino mišljenje ili vam pokušava objasniti da popustite jer to je ipak njegova krhka i osjetljiva mama, onda imate problem.

5. Mama ga posjećuje bez najave

Osim ako ne živite u istom prostoru redovito se pojavljivati nekom u stan bez najave malo je neobično, a možemo reći i nepristojno. Ne radi se o tome da je ne želite u svojoj kući, već o privatnosti koja bi trebala biti jednako važna vama kao i vašem partneru. Ako je to njemu normalno i ne razumije u čemu je problem onda ste i vi u problemu.

Izvor: zadovoljna.hr