Kako prepoznati da li se nekome sviđate?

veze, sex, orgazam, flert, ljubav, ljubav strast, sex, sex, droga, seks, seks, tijelo, kalorije, promjene ponašanja, komunikacija, konverzacija, Nježan je, pažnja, privlačnost, suprotni spol, pitanja, Poznavanje partnera, navike, muškarac, žena
Znak obrvama

Kada prvi put ugledate nekoga tko vas privlači, nesvjesno ćete podignuti obrvu. Ta reakcija događa se i ženama i muškarcima bez obzira na dob. Podizanjem obrve oči se šire i više se svjetlosti reflektira u njima. Tako postaju sjajnije, toplije i daju do znanja da smo otvoreni prema osobi u koju gledamo. Ako primijetite taj znak na muškarcu s kojim ste se susreli, moguće je da ćete prije njega samog znati da ste mu dragi.

Usne

Osim što vas privlače jer su po vašem ukusu, lako vam mogu odati imate li šanse kod njega. Ako mu se sviđate, usne će mu se razdvojiti čim vam se pogledi susretnu.

Lice

Cijelo lice otkriva to da nam se netko sviđa. Tada se, uz razdvojene usne i podignute obrve, šire nosnice, pa lice dobiva topao, otvoren i prijateljski izraz.

Privlačenje pažnje

Taj znak može se manifestirati na više načina. Dok će neki muškarci postati povučeniji u nadi da ćete ih sami zamijetiti zbog pozitivnih vibracija koje šalju, drugi su u stanju postati poput male djece ili glasnog klauna koji na sve moguće načine usmjeravaju pažnju na sebe. Ako niste sigurni u te znakove, potvrda vam može biti njegovo odvajanje od prijatelja. Malo će se odmaknuti od frendova, kao vam daje do znanja da je dostupan i da vas je primijetio.

Odjeća

Kao što žene znaju nesvjesno oblizati usne gledajući u nekoga tko im se sviđa, muškarci će popraviti kravatu, jaknu ili ovratnik majice. Ako vidite da namješta odjeću na sebi i gleda u vas, to je zato jer želi ostaviti dobar dojam.Kosa

Osim odjeće, iz istih razloga prolazit će rukom kroz kosu ili će popravljati frizuru ili će je jednostavno raskuštrati.

Izraz lica prilikom razgovora

Kad se upoznate i započnete razgovor, gledat će ravno u vas i imati zainteresiran, pomalo ispitivački izraz lica s podignutim obrvama. Tako vam daje do znanja da ga zanima sve o vama.

Držanje tijela

Da bi vam dokazao da je vrijedan pokušaja, držat će se uspravno. I ne samo da će se pravilno držati, već će pokazivati raskoš svih svojih mišića u nadi da ćete primijetiti koliko je muževan i jak.

Ocjenjivanje

Ukoliko vam se učini da kruži očima po vašem tijelu i da vas procjenjuje, vjerojatno je tako. No to također može biti znak da mu se sviđate. Gledanjem vam daje do znanja da ste mu privlačni. I ne brinite, već vas je procijenio čim ste ušli u prostoriju, a sada vam želi reći da je tu ako vi to želite.

Pokazuje na muškost

Ima li direktnijeg načina da vam pokaže interes nego da raširi noge dok sjedi nasuprot vas?

Drži ruke na kukovima

Dok žene gestikuliraju rukama i opet nesvjesno pokazuju na dijelove tijela za koje bi htjele da ih muškarac dodiruje, oni rukama na bokovima mogu odavati isto. Ako u razgovoru drži ruke na bokovima, a prsti su mu usmjereni prema dolje, odnosno genitalijama, zapravo vam pokazuje gdje želi da ga dirate.

Igra odjećom

Nervozan zbog vaše reakcije i razmišljanja sviđa li vam se, mogao bi se, primjerice, igrati gumbima na odjeći, otkopčavajući i zakopčavajući jaknu.

Dodiruje lice dok vas gleda

Ako ste se upustili u konverzaciju i razgovarate već neko vrijeme, znak da ste upalili plam njegovo je dodirivanje lica dok vas gleda i sluša. Koža postaje osjetljivija kad se uzbudimo pa imamo potrebu dotaknuti, primjerice, svoje usne u nadi da će druga strana primijetiti to i poljubiti nas.

Igra se čašom

U ruci drži čašu s pićem, vrti je, pomiče - ukratko igra se dok razgovara s vama. To je znak male nervoze, ali i znak da želi nešto više.

Primiče vam se

Sjedite za stolom, a on nesvjesno sjeda na rub stolice da bi vam bio bliže. Ako stavi nogu preko noge, vrh će vjerojatno biti uperen prema vama.

Nježan je i pažljiv

Tradicionalan odnos muškarca prema ženi također pokazuje da mu se sviđate. Tako će vam, primjerice, sam ponuditi svoju jaknu ako primijeti da vam je hladno.

urbancult.hr