Kako održati vezu sa starijim muškarcem

žena, varanje, muškarac žena, muškarac žena, veze, žena, love, sex, veza, ljubav, veza, sex, partneri, ljubav, veza, prekid, frajeri, bježanje, veze, prekid, srce, žene, nevjera, prekid, veza, Facebook, veze, raskid, veza, raskid, način, žene, muškarci, veza, misli, muškarci, žene, maloljetnici, brakovi, raskid, žene, varanje, razlozi, prekid veze, žene, muškarci, veze, pogreške, veza, stariji muškarac, žena, žene, greške, veze, sitnice, prekid, veza, žene, Facebook socijalna mreža, usamljenost, žene, veze, greške, Facebook socijalna mreža, razvod, internet, otkriće, partneri, žene, muškarci, zločasti dečki, veze, muškarci, žene, prekidi, prekid, dobro jesti, veza, veza, ljubav, prekid, životne lekcije, prekid, veza, tajne, prijateljice, najbolja prijateljica, prekid, prekidi, prekid veze

Što je bilo - bilo je
Spominjanje nekih stvari iz prošlosti, koje će još više istaknuti razliku u godinama, poput: 'Nisam se još ni rodila kada si ti išao u školu', potpuno su nepotrebne i mogu izazvati veliku nesigurnost kod vašeg partnera.

Držite se dalje od uloge djeteta
U ovakvim vezama potrebno je dati do znanja partneru da ste neovisne i da vam ne treba netko tko će vas tretirati neravnopravno i pretjerano brinuti o vama. Iako ste mlađi, treba biti jasno da vaš partner ne smije ponašati kao da vam je otac, niti to treba očekivati​​.

Raspravljajte o životnim ciljevima
Uvijek je bitno da parovi imaju iste ciljeve, pa ako na primjer, vi želite djecu a on ih već ima s bivšom suprugom i ne želi ponovno postati otac, to je znak da vaša veza najvjerojatnije neće opstati.

Budite ono što jeste
Treba imati na umu da je partner započeo vezu s vama jer ste mu se svidjeli takvi kakvi jeste, pa bi bilo potpuno pogrešno da stalno pokušavate živjeti u skladu s njegovim očekivanjima i mijenjati sebe zbog njega.

Ne plašite se sazrijevanja
Tijekom veze ljudi zajedno sazrijevaju, ali ne bi vas trebalo plašiti to što je vaš partner već prošao neke faze i ima više životnog iskustva od vas. Komunikacija i obostrano razumijevanje osnova su za napredak i razvijanje.

broj1.hr