Kako odjećom obogatiti seksualni život

1. Za početak neka vaš partner samo poviri iz vašeg grudnjaka ili gaćica. I korzeti i hulahupke muškarce mogu nevjerojatno uzbuditi.

2. Oči mu povežite s kravatom. Muškarci su izvan pameti ako ne znaju što će biti vaš sljedeći potez.

3. Obucite zavodljiv kombine od satena ili svile, popnite se na njega i cijelim tijelom polagano klizite o njegovoj goloj koži.

4. Otvorite patentni zatvarač njehovih hlača, ali nemojte mu dozvoliti da ih svuče. Polako posegnite u otvor njegovih gaća i izvucite na svjetlo dana njegov penis. Pružite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo, i vjerujte, više mu neće biti važno ima li na sebi još neki komad odjeće.

5. Obucite grudnjak koji se otkopčava sprijeda. Neposredno prije nego što doživite orgazam raskopčajte grudnjak i oslobodite vaše grudi. Vjerujte da će se jako uspuhati i pridružiti vam se pri vrhuncu.

6. Ako ste malo zločestije, uzmite njegov pojas i zadajte mu nekoliko udaraca po njegovoj goloj guzi.

7. S grudnjakom mu svežite gležnjeve. Tako ćete preuzeti kontrolu nad događanjem, a osim toga dominantne žene nevjerojatno uzbuđuju muškarce.

8. Dok oboje na sebi još imate donje rublje, sjednite mu u naručje. S usklađenim kretnjama pomičite se naprijed i natrag, sve dok ćete još moći izdržati. Zatim se svucite i priuštite si divlji seks!

9. Nemojte mu dozvoliti da prije seksa svuče majicu. Ona će vam itekako dobro doći. Za vrijeme doživljavanja orgazma ga na sredini njegovih prsa zgrabite za majicu tako snažno da se majica potpuno priljubi njegovom tijelu. Zatim ga povucite k sebi i osjetite toplinu njegovog tijela. Sigurno niti on neće otati ravnodušan.

10. Dok ste gore, vrlo, vrlo polagano mu svucite gaće i ostanite u krilu. Time ćete mu dati do znanja da niti sekunde više ne možete izdržati bez njega u sebi.

portaloko.hr