Kako neke žene zaglave u vezi sa ženskarošima?

Žene koje su u vezi sa ženskarošima često izazivaju čuđenje drugih ljudi koji se pitaju što tako pametne i sposobne žene rade s muškarcima koji ih varaju na svakome koraku. Takva pitanja vjerojatno si postavljaju i te žene koje su 'zaglavile' u lošem odnosu, ali ne znaju si objasniti razlog. Zašto se to događa? Donosimo vam deset razloga zbog kojih žene najčešće ostaju u odnosu sa ženskarošima.

Seks sa ženskarošem zna biti sjajan doživljaj

1. Ženskaroš zna reći prave stvari u pravo vrijeme. Teško je prepoznati njegovo pravo lice kada vam govori da ste lijepi i pametni te da mu se jako sviđate. Njegova slatkorječivost može vas uvjeriti da su svi drugi u krivu, a samo on u pravu.

2. Ženskaroš zna činiti sitnice zbog kojih mislite da mu je stalo. Međutim, ako malo bolje otvorite oči, shvatit ćete zapravo da ga te male sitnice ne koštaju ništa.

3. Ženskaroši su odlični u krevetu, što i nije čudno s obzirom na to da su operirali u mnogima. Seks je taj koji začara ženu pa ona ostaje u odnosu sa ženskarošem iako zna da je on potpuno pogrešan muškarac za nju.

4. Ženskaroši su najčešće zgodni muškarci. Iako žene znaju da se knjiga ne treba suditi prema izgledu korica, ipak se zadržavaju u njihovom društvu jer im imponira kada se druge žene okreću za njihovim muškarcima. No za vezu je potrebno puno više od izgleda.

5. Žene vrlo često padaju na ženskaroše kada su usamljene, a sve njihove prijateljice su u vezama. Ženskaroši tada postaju zapravo izlaz za neugodnu situaciju. Problem je što je riječ o rješenju koje nikamo ne vodi.

6. Vjerovali ili ne, neke žene ostaju sa ženskarošem iz sažaljenja. Budući da se u određenim situacijama postavio zaštitnički prema njima, one osjećaju da mu nešto duguju. Prema mnogima, to je najgori scenarij vezanja uz ženskaroša.

7. Žene sa 30 i nešto godina znaju se vezati uz ženskaroše i zbog stava da im je vrijeme da se smire i zasnuju obitelj. Nemojte dopustiti da vas godine definiraju i ne pristajte na nešto što ne zaslužujete samo zato što mislite da je vrijeme da se udate.

8. Jedan od razloga zašto žene ostaju sa ženskarošem je i taj što misle da nijedan drugi muškarac nije zainteresovan za njih. Nemojte si dopustiti da ostanete u tako lošem odnosu samo zato što mislite da tamo negdje ne postoji pravi muškarac za vas. To je ipak samo vaš subjektivan osjećaj.

9. Neke se žene vezuju uz ženskaroše zato što misle da je bolje biti s bilo kim nego sam. Nemojte si dopustiti takav omalovažavajući stav, zaslužujete muškaraca koji će vas učiniti sretnom, a ne nesretnom i nesigurnom.

10. Mnoge žene koje su u bilo kojoj vrsti veze sa ženskarošem misle da ga baš one mogu promijeniti. Dakako, to je nemoguća misija. Nemojte si dopustiti da vam dragocjeno vrijeme ode u vjetar dok pokušavate popraviti nešto što je nemoguće popraviti. Koncentrirajte se na sebe i na svoju sreću.

(Tportal)