Kako napokon odabrati pravog muškarca

žena, pravila, dečko, prijateljica, varanje, žene, okretanje, muškarci, žena, magnet, muškarci, žene, shoping, žene, muškarci, djevojke, muškarci, žene, ukusi, žene, frajeri, stvari, žene, riječnik, misli, prijateljice, stvari, žene, žene, privilegija, muškarci, godine, rađa, žene, mostarski vicevi, majka, žene, stvari, prijateljice, odabir, muškarac, žena, stvari, pažnja, cure, dečki, cure, stvari, žene, situacije, žene, muškarci, privlačnost, žene, razgovor, seks, cure, žene, muškarci, žene, muškarci, izgled, veza, frajer, cure, dečko, trač, Hercegovina, nastanak, najbolja prijateljica, prevara, znakovi, najbolja prijateljica, žene, prijateljice, najbolja prijateljica, prijateljica, cure, djevojke, prijateljice, bračni partner, istraživanje
Guru za veze Kevin Carr iz svog je iskustva te razgovora s mnogobrojnim klijentima zaključio kako zapravo treba birati muškarca kada želite vezu na duge staze.

1. Samo polako

Ako vam se sviđa neki muškarac, nemojte se odmah prepustiti maštanju i zaljubljenosti kao djevojčica, naglašava Carr za living.msn.com. To su lijepi osjećaji, ali zbog njih često ne vidimo cijelu sliku odnosno sve gledamo kroz takozvane ružičaste naočale. Zbog toga možete previdjeti nekoliko važnih stvari koje tražite od veze i vrlo brzo se razočarati.

2. Ne ignorirajte očito

Dopustite mu da pokaže svoje pravo lice i ne uljepšavajte ga u svojim mislim kada razmišljate o njemu. Ako ignorirate ijednu sitnicu koja vam kod njega ne odgovara, ne znači da će nestati, već će poslije prouzročiti veće probleme.

3. Veze se ne događaju same od sebe

Mnogi će parovi reći da su jednostavno znali da je njihov partner bio prava osoba, ali istina je da su uložili trud u vezu kojeg nisu bili svjesni. Obaveza i trud prema voljenoj osobi jedini je način da veza uspije jer leptirići u trbuhu brzo odlete, a tada se pokazuje pravo lice.

4. Sreću prvo potražite u sebi

Varate se ako mislite da ćete biti sretni tek kada pronađete osobu iz svojih snova. Od silne želje i potrage, mijenjamo se i na kraju ne znamo tko smo. To će nas dovesti do loših osjećaja i još je teže pronaći osobu vrijednu vaše ljubavi. Da biste nekoga voljeli, prvo morate voljeti i poznavati sebe.

5. Ne razmišljajte previše

Kad hodate s nekim nekoliko tjedana, već vidite dovoljno da možete odlučiti je li to muškarac kojeg želite u svome životu. Čekanje neće ništa popraviti, a mjeseci koje ste izgubili više ne mogu biti vraćeni.

6. Što želite od veze

Kao i za sve drugo u životu treba biti svjestan da su želje jedno, a stvarnost drugo. Svoje ideale trebate prilagoditi realnosti i znati što točno tražite. Na taj način lakše ćete dohvatiti sreću odnosno doći do veze koja vam u potpunosti zadovoljava potrebe.

7. Tražite zajedničke interese

Kod osobe koju volite važne su kvalitete i podjednak način razmišljanja o životu, ali i barem djelomično zajednički interesi. To je način na koji ćete uvijek biti povezani jer s godinama nestaju iskrice, nema više tajni, a zajednički interesi čvrsta su poveznica koju dijelite.

8. Pažljivo birajte muškarce

Kod pažljivog odabira partnera ne radi se o sumnjičavosti oko toga s kakvom osobom imate posla. Već da odmah sagledate sve negativne strane budući da ih svaka osoba ima. Što realnije sagledate sliku na početku, rezultati će poslije biti bolji. Osjećaji znaju biti varljivi i ako isključite razum, razočaranje može biti veliko.

Tportal.hr