Kako muškarca odvesti pred oltar? Prvo pogledajte što vam je dragi u horoskopu!

Brak nije dosadan

Nekima od njih treba prepustiti inicijativu, a neke morate dobro pogurati. Provjerite što vaš partner misli o braku, ovisno od toga u kojem je znaku horoskopa rođen. Ovan
Zaljubite li se u Ovna, budite svjesni da se radi o indivudualcu koji može imati problema s prihvaćanjem ideje braka. Ipak, postoji trik kojim ga možete uvjeriti da treba stati pred oltar. Pričajte mu kako vi zajednički život zamišljate kao kontinuiranu avanturu udvoje, punu dinamike i raznoraznih događaja. Specificirajte koje sve vratolomije mislite izvoditi i to redovno, na primjer, svakog proljeća ćete odlaziti na splavarenje po divljim vodama, a ako vam to dosadi, iznesite rezervni plan za noćne padobranske skokove. U slučaju da uspijete, budite spremni sve to provesti u djelo, inače će se vaš Ovan silno razočarati.

Bik
Za Bika odveli pred oltar, morat ćete mu pokazati svoj bankovni račun. Ukoliko nemate bar pet-šest nula nakon prve brojke, neće vas ni pogledati, pa makar bio iskreno zaljubljen u vas. Radije će patiti cijeli život nego živjeti skromno. Predstavite li mu se kao perspektivni poduzetnik pred kojim je sjajna financijska budućnost, još bi mogao i uložiti nešto svog novca u vaš posao. Ali samo ako mu sve to zvuči sigurno.

Blizanci
Kod Blizanaca je važno samo pričati, pričati ... Nije važno što, samo da lijepo zvuči. Kad shvate da ste vi osoba s kojom mogu voditi neograničeno duge konverzacije, pristat da odu pred oltar, no znajte da vam u braku neće biti lako. To su one situacije kad jedan supružnik ogovara drugog kako ovaj nikad ne zatvara usta, pa zato vremenom bježi u osamu tišine. Međutim, ako i vi volite pričati, onda će to biti idealan spoj.

Rak
Kod Rakova je vjerojatnije da će on vas nagovarati na brak. A ako to učini, ne oklijevajte jer bi se Rak zbog urođene nestalnosti mogao lako predomisliti ili povući u sebe. Ohrabrite njegovu ideju pričom o velikom domu i brojnoj obitelji, koje jedva čekate. Pohvalite i njegovu mamu - što god mislite o njoj, recite da vam je draga.

Lav
Želite li Lava odvesti pred oltar, postoje dva pristupa. Jedan je onaj kad vi jednostavno čekate da ista ideja proradi i kod njega, dopustite mu da vas zaprosi na veličanstven način samo njemu svojstven, koji će najvjerojatnije biti pred publikom (to su one prosidbe preko monitora na stadionima). Ako vam nije do čekanja, onda vam preostaje drugi način - budite maksimalno ponizni i slatko mu pričajte o dječici. Pritom svakako treba njemu ostaviti glavnu riječ. Znači, vi potaknite temu, ali realizaciju prepustite drugoj strani.

Djevica
Za Djevice je možda najteže dati savjet. Ovaj znak je majstor u umijeću da sebi i drugima zakomplicira život, pa tako i mogućnost braka. Sugerirate li mu brak, možda bi bilo dobro da mu prvo objasnite da sitnice i jesu, ali i nisu toliko važne. Pritom mu treba dati dovoljno vremena da proanalizira sve stvari prije eventualnog prihvaćanja ideje braka. Njegova analiza pokvarit će čar spontanosti, pa je bolje da to znate unaprijed.

Vaga
Vage su najsklonije životu udvoje i uvijek traže nekoga. Ako naiđete na Vagu, neće vam trebati mnogo vremena da je nagovorite na brak. Točnije, vjerojatno će vaš partner prvi započeti priču o odlasku pred oltar, a vama će jedino preostati da to i prihvatite. Muškarac Vaga najvjerojatnije će vas zaprositi na neki profinjeni način, ali će biti i vrlo uporan, sve dok ne popustite.

Škorpion
Kad je riječ o Škorpionima, uvijek možete zaigrati na kartu erotike i seksa. Ako je u krevetu sve u redu, neće biti problema s odlaskom pred oltar, ali budite spremni da u braku s pripadnicima tog znaka nema mrdanja - njihova ljubomora uvijek aktivna. Možda je pritajena, ali nemojte misliti da ne postoji.

Strijelac
Naiđete li na Strijelca, odlazak pred oltar mogao bi se pokazati kao nemoguća misija. Najbolje je da riječ brak zamijenite riječju "slobodna zajednica dvoje slobodnih građana", "putujući dvojac" ili slično. U svakom slučaju bit će potreban pametan pseudonim braka. Pričajte im o slobodi kao glavnoj ideji vodilji života udvoje i horizontima koje ćete otkriti kad se upustite u to. Tako biste možda mogli i uspjeti.

Jarac
S Jarčevima nećete imati većih problema. Najbolje je da im sugerirate da vi već planirate zajednički stan u kojem postoji velika radna soba, kako bi se on nakon posla mogao i kod kuće posvetiti istom. Na tu kartu ćete ga dobiti. Ukoliko još nije dosegao uspjeh u karijeri koji je planirao, moguće je da će vam predložiti odgodu braka. U tom slučaju istaknite da ćete mu vi biti glavna potpora u napredovanju i da je to za vas svetinja. Vidjet ćete, pristat.

Vodenjak
Vodenjacima treba pristupiti prijateljski i bez ikakve prisile. Pričajte o braku kao o životu dvoje dobrih frendova koje se iznad svega dobro razumiju. Čak i ako jedan od njih poželi isprobati nešto novo i neviđeno, onaj drugi će to tolerirati. Jasno, onda vrijedi i obrnuto. I ovdje je dobro predstaviti ideju braka nekim pseudonimom kao što su recimo "otvorena zajednica suvremenih ideja", "putujuća družina dvoje zaljubljenih" ili sličan hipi naziv.

Ribe
Ukoliko je vaš izabranik rođen u znaku Riba, odmah mu ispričajte sve što znate o najromantičnijim ljubavnim parovima. Kakvom god idejom mu predstavili brak, sve će progutati. Pristati na sve opcije, pa i one utopijske. Želite li da taj brak zaista i uspije, vi ste ona strana koja treba biti kritična i realna - to je ono što Ribe zanemaruju. Život u svijetu snova za njih je nešto najnormalnije. No spomenite da u zajedničkom životu treba plaćati i režije, brinuti o pelenama kad dođu djeca ..., da se vaša Ribica kasnije ne bi razočarala.

portaloko.hr