Kako flertovati i 'baciti' ga na koljena

muškarac žena, veza, ukras, flert, muškarac žena, zavođenje, muškarac žena, prijateljstvo
Dodirujte kosu - ako niste znali, muškarci lude za ženskom kosom. Motajte pramenčić kose oko prsta ili jednostavno prođite rukom kroz kosu ili ako je duga prebacite je preko ramena.

Usne - vrlo važan atribut svake žene. Bez obzira jesu li su pune ii tanke, ako se poigravate usnama, lagano ih dodirujete jezikom, on će sigurno poludjeti. Usne jako uzbuđuju muškarce, a ako mu skrenete pozornost na njih, znat će da ste zainteresirani za njega.

Smiješite se - ako znate da gleda u vas dok razgovarate s prijateljicom, pokazujte svoj osmijeh maksimalno. Ako su vam se pogledi susreli i onda se obavezno osmijehnite. Ako ukomponirate uz osmijeh i neki pokret, npr. dodirivanje kose, onda će to biti perfektna kombinacija za zavođenje.

Gledajte ga - to ne znači da trebati 'blejiti' u njega cijeli dan, ali potrudite se uhvatiti njegov pogled u danim trenucima. Posebno je važno da ga gledate u oči dok razgovarate. Tako ćete mu dati do znanja da vam je zanimljivo ono o čemu priča i da ste za to maksimalno zainteresirani. Ako izbjegavate pogled, onda mu se to nikako neće dopasti.

Dodirnite ga - dodirnite ga tijelom dok prolazite kraj njega. Ako kaže nešto što vas je nasmijalo, lagano dodirnite njegove ruke dok se smijete. Nemojte to raditi stalno i ne pretjerujte s dodirivanjem. Diskretnost je jako važna, jer u suprotnom može steći pogrešan dojam o vama i pomisliti da ste nametljivi.

Istaknite svoje kvalitete - odijevajte ono što vam lijepo stoji, neka vam frizura bude uredna, našminkajte se i počnite nositi visoke potpetice. Sve to muškarci vole kod žena, a i vaše samopouzdanje će biti na zavidnoj razini ukoliko lijepo izgledate.

ljepota.ba