Kako danas pronaći pravog muškarca?

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa

Mnoge žene danas žele pronaći pravoga muškarca s kojim će dugo potrajati, ali rade to na pogrešne načine. Bezazlene greške u koracima u konačnici dovode do niza neuspjeha, a nitko ne voli neuspjeh. Kako, dakle, osmisliti pametnu strategiju za 'lov' na muškarca? Ne trebate puno razmišljati, evo što vam savjetuju stručnjaci.

Seksipil se krije u samouvjerenosti

Svi pravi frajeri složni su u jednome – nema ništa seksipilnije i privlačnije od samouvjerene žene. Kao što i same znate, samouvjerenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno vrijeme. Uzmite si stoga onoliko vremena koliko vam je potrebno. Izgradite novu sebe – onu koja će se dobro osjećati u vlastitoj koži.

Pretjerana razgolićenost nije seksi
Ako mislite da muškarce privlače žene koje se oskudno odijevaju, varate se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju ipak zaokupe one žene koje su odjeveni seksi, ali njihova odjeća ne otkriva previše. Uz to, vrlo je važno da se osjećate seksi u svojoj koži i odjeći jer onda tako i zračite. Dakle birajte odjeću u kojoj se osjećate ugodno i seksi, a s dekolteima i minicama ne pretjerujte.

Nedostupnost bi vas mogla skupo koštati
Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje mjesto u igri zavođenja, nikako nemojte pretjerivati. Diskretno mu pokažite da vam se sviđa i da ste zainteresirani. To ne znači da mu nakon 10 minuta poznanstva trebate izjavljivati ljubav ili praviti zajedničke planove za budućnost. Jednostavno, gledajte ga u oči, igrajte se kosom, osmjehnite mu se, okrenite tijelo prema njemu. Neverbalnom komunikacijom poručite mu da vas zanima.

Vaše najjače oružje neka bude - miris

Miris je jedan od najsnažnijih podsvjesnih čimbenika koji utječe na naše prosudbe i odluke. U jednome je istraživanju čak 89 posto muškaraca izjavilo da miris može povećati privlačnost žene. Od davnina su žene znale zavoditi svoje muškarce mirisom pa je vrijeme da tu taktiku primijenite i vi. Odaberite miris koji vam najviše odgovara i koji govori o vama, a potom ostanite dosljedni. Neka ga on uvijek veže uz vas.

Pametno odaberite mjesto za 'lov'

Ne možete otići u bar pun muškaraca koji gledaju važnu nogometnu utakmicu i očekivati da će vam posvetiti pažnju. No zato možete otići u klub u kojem se okupljaju muškarci baš da bi upoznali djevojke ili na neko drugo mjesto, ovisno o tome kakvog muškarca želite. Ako, primjerice, uza se želite muškarca koji cijeni umjetnost, onda ćete ići u kazalište, knjižnice ili na predstavljanja knjiga. Dakle, pravo mjesto na kojemu ćete ga potražiti je ključno, a izbor napravite sami.

tportal.hr