Kad svladate ovih šest 'uleta', seks vam ne gine!

Tako ponekad ostanemo začuđeni kad partner odbije seks jer smo prenapadni. Evo šest savjeta kako dostojanstveno inicirati seks.

Pronađite vremena i za partnera

Ako u planu imate pošten seks, trebate imati i vremena. Znamo da je između punog radnog vremena, teretane ili nekog drugog hobija to ponekad teško. No, ako se dobro organizirate, pronaći ćete barem sat vremena da se pošteno posvetite partneru. Zasigurno zaslužuje barem sat vremena vaše pažnje. Ako mu naprasno ponudite seks u stilu: 'Ajmo sad, imam 20 minuta vremena', mislimo da će se radije samozadovoljavati.

Dobar ulet zlata vrijedi

Ako ste raspoloženi za seks, dajte to do znanja partneru. I to na lijep način. Uhvatite trenutak kad ne gleda neku važnu utakmicu na TV-u i zavodljivo se počnite meškoljiti oko njega. Kad vas primijeti, istaknite svoje najbolje atribute i šapnite mu na uho: 'Jesi raspoložen za seks?'

Prikažite vizualno svoju želju

Ponekad je samo golo tijelo dovoljno da uzbudite partnera. Ali i to morate učiniti sa stilom. Ne možete samo, iz čista mira, doći goli, sjesti i reći: 'Ha, što misliš?' Stvorite atmosferu - romantična glazba, svijeće, lijepa posteljina...

Pogledajte scenu seksa

Ne misli se pritom nužno na pornić. Iako, ako ste oboje otvoreni za gledanje pornofilmova i to vas uzbuđuje, samo naprijed! No, u većini slučajeva senzualne i dobro snimljene scene seksa mogu pobuditi vašu želju za seksom.

Kupite nove gaćice

Iako ga, kad je seks u pitanju, na sebi imamo vrlo kratko, donje rublje mnogima je odlična predigra. Stoga, s vremena na vrijeme uložite u njega. Kupite nove gaćice ili seksi grudnjak. Ne mora nužno biti čipkast, proziran, crven... Važno je da se u njemu dobro osjećate, a tada ćete i dobro izgledati.

Važno je znati dobro procijeniti

Ako niste dugo imali seksualni odnos i već ste pomalo izašli iz štosa, jako je teško inicirati seks. No, nemojte da vas to obeshrabri. Kad i ako osjetite da je teren čist i da je partner zainteresiran, dostojanstveno i nimalo napadno pokušajte inicirati seks.

Net.hr