FOTO  Kad Beograđanki prekipi: Ovako se daje ozkaz

otkaz, gole fotke, Katarina Jovanović
A to je napravila na način zbog kojeg je dospjela u sve medije u regiji: prema ideji prijatelja Ivana skinula se pa tijelo prekrila samo natpisom "Dajem otkaz". Nakon toga fotku je poslala šefu, a potom i sve objavila na Facebooku. "Posao mi je oduzimao cijeli dan. Zato sam prekinula, iako sam imala dobru plaću", izjavila je za Blic.

Katarina je završila Fakultet za kulturu i medije Univerziteta Megatrend, odsjek Upravljanje u kulturi: "Imam dovoljno godina da mi je jasno kako ovo što sam napravila nije ispravno, ali sam i dovoljno mlada da to ipak napravim. Ustajala bih u šest ujutro i vraćala se kući u šest popodne. Radila sam i svake druge subote. Slobodan vikend mi nije bio dovoljan da se odmorim. Nisam imala vremena za sebe, za jogu koju vježbam, za druženje s obitelji i prijateljima, za šetnje koje obožavam. I dogodilo se. Samo je nešto kvrcnulo, kao kad ostavljate pušenje, odlučite prestati to raditi", ispričala je.

Dodala je i da ni s kim nije bila u svađi i da je ovo što je napravila njezin osobni bunt protiv kapitalizma i načina rada koji je poguban za ljude, a pogotovo žene: "Vjerujem u prirodu, vjerujem si čovjek može osigurati ono što mu treba. Već dugo sam vegan i želja mi je da imam svoj vrt, da živim i hranim se zdravo", zaključila je.