Kad alkohol zavlada: Soraja uhićena zbog narušavanja reda i mira

Big Brother, soraja, lezbijke, alkohol, soraja, uhićenje
Prema pisanju srpskih medija, Soraja Sara Vučelić u Hrvatskoj je boravila zbog poslovnih obaveza, točnije, bila je angažirana da prošeće u oskudnim krpicama u sklopu jedne revije, a nakon samog događanja s prijateljicama je otišla u provod gdje je doživjela veliku neugodnost.

Te je noći Soraja odlučila zabaviti se s prijateljicama u čijem je društvu obilazila zagrebačke klubove, a kad su se pred jutro vraćale doma, onako vesele su se provukle kroz otvor na krovu Sorajinog Mercedesa, prenosi net.hr.

Policija ih je pratila, a s obzirom da su plavci bili u običnom autu bez posebnih oznaka, jer je riječ o skrivenoj patroli, cure ih nisu primijetile. Tek kada su policajci izvukli rotirku i zaustavili ih, curama je postalo jasno da su se našle u problemu.

Da cijela stvar bude još gora, djevojke su u noćni izlazak krenule bez osobnih iskaznica, što je u Lijepoj našoj kažnjivo. nakon što su privedene, djevojke su u policijskoj stanici zadržane nekoliko sati dok plavci nisu provjerili sve njihove podatke, a na kraju su ipak puštene.

Soraja je otkrila i kako nije željela da se njezin dečko brine, pa ga te noći nije ni obavijestila da je u pritvoru.