Još jedan dokaz da muškarci nisu što su bili

vrućina, muškarac žena, sex, veza, partner, internet, spoj, javljanje, zaborav, Wi-Fi signal
Istraživanje nazvano The Women and Work Survey 2010. koje je proveo magazin Grazia pokazalo je da muškarci više nisu glavni kao što su nekada bili kada je prehranjivanje obitelji u pitanju, prenosi dailymail.co.uk.

U mnogim vezama više se ni ne očekuje da je muškarac taj koji treba više zarađivati, a žene sve više žele zarađivati za kruh umjesto da ga doma peku.

Trideset posto žena zarađuje više novaca nego njihovi partneri, a njih 19 posto zarađuju isto koliko i partneri pokazalo je istraživanje.

Nadalje, u jednoj od deset obitelji suprug je taj koji vodi brigu o djeci i kućanstvu dok njihova supruga radi puno radno vrijeme, prenosi net.hr.

Istraživanje je pokazalo i da skoro polovica žena od njih 2.000 koje su sudjelovale u istraživanju nisu zadovoljne s ulogom kućanice. A dvije trećine izjavile su da nakon poroda žele nastaviti raditi.

67 posto majki radi ili puno radno vrijeme ili pola radnog vremena, a njih šest od deset smatra da što su bolje po pitanju karijere to će biti bolje i kao majke.

Samo je 11 posto žena izjavilo da žele prestati raditi.

'Žene u današnje vrijeme nakon što diplomiraju dobiju dobre poslove, a napredak u karijeri ženama ide sve brže i bolje, rekla je Victoria Harper iz Grazie.