Jesu li ovo najčudniji razlozi zbog kojih nemate seks?

Spavanje u čarapama

Spavanje u čarapama možda zvuči potpuno nevino, ali čarape u krevetu bi vrlo brzo mogle dovesti do nošenja starih i pocjepanih majica, koje, iako udobne, zaista ne izgledaju privlačno. Možda će vam biti teško odreći se komfornih donjih dijelova pidžame i debelih čarapa u krevetu, ali zapamtite - gole će noge vrlo lako dovesti do toga da razgolitite i ostatak tijela te ponovno vratite strast u spavaću sobu.

Sati provedeni pred ogledalom

Naravno da u posebnim prilikama i prilikom izlaska sa svojim partnerom želite lijepo izgledati, za što je nužno dotjerivanje. Ali možda bi ipak trebalo razmisliti o skraćivanju vremena koje provodite u kupaonici i pred ogledalom. Što se duže spremate, to će vam više biti žao pokvariti svoj dotjerani izgled, a strast u vezi će itekako patiti. Sljedeći put kada uhvatite sebe da planirate da provedete sate dotjerujući se, imajte na umu - što se brže spremite, to ćete imati više vremena koje možete provesti kvalitetnije.

Obožavani kućni ljubimac

On možda razumije to da jednostavno obožavate svog kućnog ljubimca, ali u jednom trenutku morate povući granicu. Ljubljenje i grljenje kućnog ljubimca čim pređete kućni prag, a da svog partnera niste još ni pozdravili, baš i nije u redu. Ukoliko želite buknu iskrice u vašoj vezi ili braku, a ne da se ugase, poljupce spremite ipak za njega.

Tretirate ga kao najbolju prijateljicu

Kada svog partnera odvučete na zajednički pedikuru, natjerate ga da sa vama gleda izbor za miss svijeta i nakon toga predložite da zajedno stavite piling i masku za lice, vaša veza bi mogla itekako patiti. Ako svog partnera tretirate kao jednu od svojih prijateljica, to će "ubiti" seksualnu privlačnost među vama. Stoga uljepšavanje, gledanje izbora ljepote, romantičnih komedija i serija jednostavno rezervirajte za vrijeme koje provodite s prijateljicama, a njega odvucite u krevet i bacite se na one stvari u kojima i on neizmjerno uživa.

Laptop i mobitel u spavaćoj sobi

Ovo počinje sasvim nevino - niste raspoloženi tog trena, posežete za laptopom i nakon sat vremena shvaćate da surfate ili se dopisujete na Facebooku, a vaš partner već odavno spava. I onda shvaćate da, umjesto da ste proveli vrijeme sa njim, potrošili ste ga pregledavajući fotografije bivšeg momka sestre bivše cimerice. Stoga je zaključak vrlo lak - laptopu i mobitelu zabranite ulazak u spavaću sobu.

Čekate pravo vrijeme za seks

Odugovlačenje jednostavno nije seksi. Kada se radi o uživanju u strasti, on jednostavno ne mari za to jeste li oprali kosu ili nosite li odgovarajući donji veš. Žene ponekad odlažu seks jer osjećaju da nije pravo vrijeme te razmišljaju o svojim nedepilirane nogama ili neredu koji vlada u stanu. Ali činjenica je da ukoliko čekate pravi i savršeni trenutak za seks, nikada ga nećete dočekati.

Smijeh i hihotanje za vrijeme seksa

Muškarci obožavaju kada nasmijavaju ženu svojim šalama, ali mrze smijeh ispod pokrivača. Bilo da nije potpuno spreman za seks ili je nespretan u novoj pozi koju isprobavate, u tim trenucima smijeh i hihotanje baš i nisu poželjni jer bi mu koncentracija, ali i želja, mogle drastično pasti, a nesigurnost narasti.

Plišane igračke

Možda obožavate svoje plišane igračke te ste čvrsto povezani s njima, ali vaš partner sigurno ne želi dijeliti krevet s plišanim medvjedićima, slonice i zečićima. Spavaća soba trebala bi biti utočište za dvije stvari - san i seks. Plišane igračke stavite negdje sa strane, gdje se ne ističu previše, jer premda vas podsjećaju na djetinjstvo, drage ljude i lijepe trenutke, teško da će vas inspirirati za seks.

zena.blic.rs