Jennifer Love Hewitt 'Morala sam u 48 sati spavati s 26 muškaraca'

Jennifer Love Hewitt
Jennifer u filmu tumači kućanicu koja se počne baviti pružanjem seksualnih usluga, a medijima se potužila da ju snimanje ovog televizijskog filma jako iscrpljuje. 'Sve te scene snimili smo u samo dva dana. Donje sam rublje presvlačila 26 puta i promijenila 26 muškaraca u svom krevetu u ta dva dana. Zaista sam se dobrano potrudila oko ovog filma', kazala je glumica, prenosi net.hr.


Scene joj, kaže, nije bilo neugodno snimati, već je na iste gledala s humoristične strane i u pauzama se smijala iz petnih žila. 'Bila bih u sobi s jednim muškarcem, izišla bih se presvući a na povratku bi me čekao drugi muškarac, a ja bi bila u drugačijem donjem rublju. Nekoliko sam puta pukla od smijeha usred snimanja scena, kao i filmska ekipa kojoj je cijela ta situacija bila jednako čudna', ispričala je Jennifer.

Glumica je neke ostavila iznenađenima izjavom kako razumije zašto se žene odlučuju na prostituciju koja je, prema njezinom mišljenju, 'dokaz recesije'. 'S obzirom na trenutačno stanje u ekonomiji, to je zaista zanimljiva priča. Ovo je posao zbog kojeg je recesija najuočljivija. Lik kojeg ja u filmu tumačim na kraju dana nema izbora nego dati sve od sebe da se može brinuti za svoju obitelj', priznala je glumica.

net.hr