Jelena Karleuša na bazenu morala krotiti nemirne grudi !

jelena karleuša, grudi, plivanje, djevojke, grudi, pamet, sise, jelena karleuša, kučka, status, jelena karleuša, napad, provala
Noću uglavnom nastupa, a preko dana se trudi da uživa što više može u svim ponuđenim morskim čarolijama. Paparaco lista »Alo!« ovjekovječio je Jelenu Karleušu na bazenu hotela u kojem već neko vrijeme boravi. Odlasku na kupanje prethodilo je slanje SMS-a, kako bi se pop diva uvjerila da je kod kuće sve u redu i da bi mogla mirno da se prepusti uživanju!

Odjevena u provokativni bikini, JK je pokazala svima kako može da izgleda majka dvoje djece koja vodi računa o svom izgledu i zadala domaći zadatak koleginicama! Ipak, da sve ne prođe po planu, pobrinule su se njene nemirne grudi, koje su iskakale iz kupaćeg kostima, te je pjevačica morala da ih povremeno namješta kako bi sve ostalo na svom mjestu. Kada se uvjerila da je sve pod kontrolom, Jeca je uskočila u bazen i, koristeći više različitih stilova, preplivala ga uzduž i poprijeko.


Kako i red nalaže, poslije kupanja, na redu je bilo i sunčanje, a kako sa sobom nije ponijela kremu sa zaštitnim faktorom, ubrzo se sklonila sa sunca i otišla do obližnjeg restorana da se osvježi.

I zaslužila je poslije održanog časa plivanja...