Jedna stvar koju bi svaki muškarac trebao raditi u seksu

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta
Drugim riječima, to je nešto što bi svaki muškarac treba raditi, ako njegovoj partnerici treba više vremena za postizanje orgazma.
Kontroliranje orgazma je tehnika kojom se izbjegava sebičnost za vrijeme seksa. Mnogi muškarci bez razmišljanja dožive orgazam nakon dvije minute seksa, okrenu se na drugu stranu, ostavljajući partnericu nezadovoljenu. Pa se ona ili mora pobrinuti sama za sebe ili izgubi volju.

Da ne bi bilo zabune, ovdje nije riječ o preuranjenoj ejakulaciji s kojom mnogi muškarci imaju problema. Jer to je neugodan problem (ali popravljiv), za koji partnerice trebaju imati razumijevanja.

Većina muškaraca doživi orgazam nakon nekoliko minuta penetracije i smatraju da je to dovoljno. No, pitanje je što partnerica ima za reći na sve to.

Svaka žena ima svoje preferencije, ali ako joj dvije-tri minute nisu dovoljne (ne pričamo o seksu na brzaka i ne pričamo o situacijama kad ste umorni), trebali biste to znati i trebali biste početi prakticirati tehniku odgađanja.

Tehnika je jednostavna, kad muškarac osjeti da je blizu vrhunca, treba prestati na kratko, zatim opet nastaviti i tako nekoliko puta.

Nema goreg od sebičnog partnera koji misli samo na vlastito zadovoljstvo. Seks bi trebala biti zabava u dvoje tako da oba partnera uživaju i budu zadovoljni. Osim toga, nije sve u penetraciji. Mnogi zaboravljaju na važnost predigre koju mnoge žene stavljaju na prvom mjestu, ali njihovi partneri to ignoriraju.

hot.net.hr