Je li starijoj ženi mlađi muškarac samo ukras?

muškarac žena, veza, ukras, flert, muškarac žena, zavođenje, muškarac žena, prijateljstvo
Godine su ipak samo broj i bitno je kako se osjećamo iznutra", rekli bi mnogi. No, kako sve funkcionira u praksi?

SlikaOno što je donedavno bio tabu, danas je izgleda svjetski trend. Madonna je svojedobno „njegovala" tridesetak godina mlađeg manekena Jesusa Luza a nakon što joj je dosadio, bacila je oko na ništa starijeg plesača Brahima Zaibata. Demi Moore je u dugogodišnjoj vezi s mnogo mlađim Ashtonom Kutcherom, iako su im mnogi predviđali kratku i površnu vezu. Vremešna poduzetnica Ivana Trump pak vječno muči muku s preplanulim mladićima, piše budi.in.

Iz navedenog možemo zaključiti da mlađe dečke preferiraju emancipirane i uspješne žene. No, to baš i nije sasvim točno. Uspješne žene imaju dovoljno hrabrosti da svoje želje pretoče u stvarnost, dok se većina drugih žena ili zadrži na maštanju, ili svoje „slatke poroke" jako dobro prikriva.
Privlačnost je obostrana. Mlađim muškarcima su često na dnevnom redu rasprave o starijim iskusnim damama, dok te starije i iskusne dame mnogo suptilnije promatraju mlađahnu lovinu. Dakle, razlika je u pristupu, želja je jednaka. Privlačnost ne treba izjednačavati s vezom ili brakom. Požuda i strast često nemaju previše veze s brakom.

Jesmo li starijim ženama samo ukras? - I ukras i trofej i potreba... baš kao i one nama. Godine nisu nikakava realna prepreka (osim u mentalnom sklopu pojedinaca). Uostalom, znanstvenici su potvrdili da žene u četrdesetima najviše uživaju u seksu, a tko smo mi da im to uskraćujemo?