Iznenadni seks: Najgora odjeća u kojoj te može uhvatiti

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
... razina neugode/komplikacija ako te uhvati u nekom od ovih odjevnih predmeta:

Kombinezon

Prekrasni za gledanje, malo komplicirani za skidanje, pogotovo ako si odabrala neki model koji se kopča. Ako se moraš izvući iz kombinezona, sigurno nećeš djelovati seksi, jer ćeš se zapetljati u njemu. Sigurni smo da tipu neće smetati, ali djelovat ćeš zbunjeno.

Tenisice ili balerinke - bez čarapa

Izgledaju odlično na haljinu ili kratke hlačice, ali budimo realni - ako nemaš sokne, noge će ti vrlo vjerojatno poprimiti ne tako ugodne mirise. Uvijek možeš ostati u njima, jer i to je bolja alternativa od one u kojoj i ti i tip osjetite neobičan miris tijekom seksa.

Gaće za po doma

Svi znamo o čemu se radi: One udobne, malo poderane gaće koje najviše voliš nositi kada ljenčariš po kući. Problem je u tome što bi tip mogao pomisliti da takva hodaš stalno, a to sigurno nije imidž koji bi htjela imati.

Majica / krpa za pod

Ista priča kao i s gaćama: Majica koju imaš od sedmog razreda, sigurno je poderana, i ima najgluplji natpis na svijetu. Ako te tip uhvati u njoj, najbolje ju je što prije skinuti i zaboraviti da postoji, barem na jednu večer.

Index.hr