Izlazio sa 4 žene u isto vrijeme: Bivše partnerice razotkrile ga na Facebooku

Facebook, zlostavljanje, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, ludosti, cure, Facebook, Facebook, veza, bivši, dečko, cura, Facebook, Facebook, profil, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, twitter, Facebook, twiter, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, spam, Facebook, Facebook, sigurnost, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, silovanje, pedofilija, Hrvatska, Facebook, Facebook, droga, alkohol, tinejdžeri, Facebook, glazbeni servis, Facebook, internet, računala, Facebook, limitator, Facebook, računala, lažni profil, Facebook, Facebook, Facebook, psihopata, Facebook, računala, Facebook, varanje, izlasci, Facebook, Facebook, studenti, Facebook, timeline, Facebook, Facebook, učiteljica, ravnateljica škole, Facebook, igrice, računala, Facebook, Facebook, vijesti, top lista, Facebook, bonton, prijateljstvo, Facebook, društvene mreže, Facebook, twiter, Facebook, rastava, status, parovi, rastava, Facebook, Facebook, zaštita, Facebook, virus, oprez, Facebook, razgov
Prema riječima bivših partnerica, 45-godišnji Shaun Richings pronalazio je žene i bio sa svima u isto vrijeme.

Žrtva broj jedan bila je 58-godišnja udovica Hazel Wickings s kojom je izlazio šest godina. Žrtva broj dva bila je 45-godišnja Tina Balne, koju je upoznao prije tri godine i s njom izlazio dvije godine, u isto vrijeme kada se viđao i s Hazel. Žrtva broj tri bila je 42-godišnja Tracie Clarke. S njom je bio četiri mjeseca nakon što je upoznao Tinu i zajedno su proveli dvije godine. Četvrta žrtva bila je 38-godišnja Denise Draper, koju je zavodio proteklih godinu dana, a u vezi s njom proveo posljednjih nekoliko mjeseci, piše The Sun.

Nakon što su otkrile istinu sve su ga ostavile i otvorile satiričnu Facebook stranicu pod njegovim imenom kako bi na njegovo nestašno ponašanje upozorile druge žene. Na stranici ga opisuju kao ženskara, lažljivca, prevaranta, a kažu da je zainteresiran i za muškarce i za žene. U statusu o vezama su stavile: 'Komplicirano je'.

'Mislili smo da je Facebook najbolji način da ga razotkrijemo. Želimo da druge žene budu svjesne boli koju on može uzrokovati ako se vežu za njega', rekla je Tracie koja je s njim živjela prvih šest mjeseci ove godine.

Svim je ženama, koje živa svega nekoliko kilometara udaljene jedna od druge, rekao da su ljubav njegova života. Same su priznale da im je bio sumnjiv jer bi s njima bio nekoliko dana, a onda nestao. Osim toga, nikada nisu izlazili zajedno van. Kazao bi im kako mora na 'poslovni put' ili da bliski rođaci boluju od teške bolesti poput raka.

Njegova prevarantska narav otkrivena je kada je sumnjičava Tina saznala za Tracie, a potom su zajedno otkrile da njihov muškarac vezu održava s još dvije žene. Shaun je trenutačno u vezi s jednom drugom ženom i odbio je komentirati potez svojih bivših ljubavi.

Izvor: dnevnik.hr