Izgledajte i osjećajte se privlačno uz ovih pet trikova

projatelji, ljudi, prijateljstvo, život, korizma, sreća, ljudska sreća, lijek, život, kuća, prijateljice, prijatelji, vaše tajne, veza, ljubav, ljubav, ljubav strast, žene, muškarci, kompliment, komplimentirati, katica kiš, sreća, ljubav, ljubav, zaljubljenost, znakovi, muškarac, zaljubljenost, zdravlje, sreća, privkačnost, trikovi, brak, veza, sreća, znakovi, ljubav, ljubavna veza, zaljubljenost, znakovi, žena, sreća, stvari, sretan život , savjeti
Privlačnost ponajprije dolazi iznutra i nema veze s tim kakve je netko građe ili što nosi, već sa samopouzdanjem. Kada je netko zadovoljan sam sa sobom, to se vidi i izvana, a upravo je to najveća tajna svih privlačnih ljudi. Srećom, samopouzdanje se može i "istrenirati", a mi vam donosimo 5 super trikova koji će vam u tome pomoći:

1. Nasmiješite se dok se gledate u ogledalo

Što se više smijete, to ćete biti sretniji. To je i znanstveno dokazano u istraživanju iz 2009. godine koje je provelo Sveučilište Cardiff. Naš mozak programiran je da smijeh tumači kao znak pristupačnosti, društvenosti i privlačnosti, pa čak i kad sami sebe gledate u ogledalo.

2. Pričajte sami sa sobom

Znamo da zvuči ludo, ali istraživanje koje je 2015. godine provelo Sveučilište Illinois otkrilo je da uspješni ljudi s visokim samopouzdanjem često pričaju sami sa sobom uoči velikih događaja. Dakle, baš kao što biste i neku prijateljicu ohrabrile u teškoj situaciji, kad god se osjećate loše u vlastitoj koži, pokušajte se na isti način obratiti sami sebi.

3. Nosite crveno

I vrapci na grani znaju da ne postoji ni jedna boja koja tako dobro laska svima, a to je dokazalo i istraživanje Sveučilišta Rochester. Srećom, crvena je i boja sezone pa ćete i biti "in", a samopouzdanje će vam skočiti do krova.

4. Držite se uspravno

Pravilno držanje u trenu će vas učiniti puno privlačnijima, a dobro će utjecati i na zdravlje vaše kralježnice. Istraživanje Udruženja psiholoških znanosti iz 2010. godine pokazalo je da postoji izravna veza između uspravnog stajanja (i sjedenja) te osjećaja moći i samopouzdanja.

5. Sjetite se kada ste se osjećali najprivlačnije

Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Experimental Social Psychology otkrilo je da samo prisjećanje na trenutke kada ste se osjećali dobro u vlastitoj koži, može trenutno povećati vašu razinu samopouzdanja.

index.hr