Ivica velikim transparentom na bageru zaprosio svoju Ninu

prošnja, Dubrovnik
Međutim, 20-godišnji Ivica Dragoje došao je na zanimljivu i originalnu ideju pa je njegova djevojka Nina Bronzan (18) bez puno oklijevanja rekla 'da!'.

Naime, mladić je sinoć, oko 21:00 sati, u Dubravki, u Konavlima u kojima žive, pozvao sve njihove prijatelje i obitelj koji su dočekali djevojku, a na veliki lincun ispisao je 'Udaj se za mene'. Lincun je objesio za bager na obližnjem gradilištu, a djevojka nije ni slutila kako joj dragi sprema neobično iznenađenje.

'Inače živimo zajedno, a Ivica mi je kazao kako će s prijateljem cijeli dan raditi na automobilu. Ja sam bila s prijateljicom na kavi, nakon toga smo pošle kod mene doma, a ona je u jednom trenutku rekla da će morati ići sa svojim mladićem za pet minuta. Nakon pet minuta, čula sam da automobil trubi i rekla sam joj da ide, da je došao mladić po nju. U tom trenutku, ona je rekla da je to iznenađenje za mene. Kad sam izašla na balkon, vidjela sam automobile, naše prijatelje... Danas nam cijeli dan pristižu čestitke i reakcije ljudi su pozitivne,' izjavila je Nina.

Inače, par će se vjenčati 2. travnja u crkvi sv. Nikole u Čilipima, a mladić je pokazao kako originalnost i kreativnost uvijek pale kod djevojaka što je za svaku pohvalu.

dubrovackidnevnik.rtl.hr