FOTO  Ivana Marić zaštitno je lice 6. Sajma vjenčanja u Herceg Etno Selu

Sajam vjenčanja, Međugorje

Za potrebe snimanja, kako nam je rekla, po prvi put je obukla "pravu" vjenčanicu: " Na svom vjenčanju nosila sam bijelu lanenu haljinu, idealnu za vjenčanje na prekrasnom Bolu na Braču, što mi je bila želja od djetinjstva"- podijelila je s nama Ivana. Ivanina "prava" vjenčanica novi je model branda Rosa Clara Salona vjenčanica Diamond Bride iz Mostara.

"Kao mala, naravno kao I sve djevojčice, odrastala sam uz bajke o Snjeguljici i Pepeljugi, u kojima sve bajke završavaju brakom , no u stvarnom životu bajka brakom tek počinje. I ja sam naravno, sanjala o svom princu na bijelom konju I molila za njega, te sada, zaista mogu reći da živim svoju bajku!" - uz osmijeh dodala je Ivana.

Za Ivaninu vjenčanu frizuru zaslužan je Frizerski studio Stiletto Emerika Gudelja a make up potpisuje Tatjana Ivanković. A što je mladenka bez buketa? Vjenčani buket izradile su kreativne ruke Cvjetnog studija Masline iz Mostara. Za Ivanin nakit pobrinula se Zlatarna Zaks te je styling upotpunila prekrasnim dijamantnim prstenom. Glavnu "mušku" ulogu na snimanju "odigrao" je Rolls Royce, kojeg je za potrebe snimanja ustupio Rentacar Luksuzna vjenčanja. Fotografije potpisuje Mate Zemljić iz Foto studija WAF.

6. Sajam vjenčanja održat će se 12. i 13. 3. 2016. u Herceg Etno Selu u Međugorju, u organizaciji Dee Leko, kao i do sada. Sajam vjenčanja i ove godine podržali su vrijedni partneri i sponzori među kojima su Konzum, Jana i Elektroprivreda.

Organizatorica njeguje humanitarni karakter te će se i ove godine na Sajmu održati humanitarna modna revija koju će nositi poznate osobe iz javnog života. Uz humanitarnu modnu reviju na Sajmu moći ćete vidjeti najnovije kolekcije vjenčanica, muških svečanih odijela, najnovijih trendova cvjetnih dekoracija, prstenja, make up-a I frizura, velik izbor luksuznih vozila koja će vas odvesti u početak vaše bajke.

Na pitanje o receptu za uspješan brak Ivana nam je za kraj rekla: "Univerzalnog savjeta za uspješan brak nema. Svaki par je individualan I ima svoje zakone. Ono što je neophodno jest beskonačno se truditi, kao na početku veze. Jedna izreka kaže"Brak je zajednica dvoje ljudi koji odbijaju odustati jedan od drugog"."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.