Ispovjest prevarene žene iz Zenice: Uhvatila susjedu i muža u krevetu!

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Svoju ispovijest ispričala je za tamošnji ženski časopis Aura.

Posebno zanimljiv dio je kada gospođa Ibrahimović opisuje što joj se dogodilo sa susjedom koja se doselila u zgradu u kojoj živi s obitelji:

- Moj brak je bio za poželjeti sve dok se prije pet godina u našu zgradu ne doseli nekakva Slađa maserka, iz Beograda. Družili smo se onako dobrosusjedski nekih šest mjeseci, sve dok nisam na mužu primijetila neke promjene. Radilo se uglavnom o noćnim morama...

...Nedugo zatim, dok sam bila u kupovini, pozlilo mi je i požurila sam kući ranije. Kad tamo - imam što i vidjeti!

U sobi Slađa, gola k'o od majke rođena. Moj muž Suad, isto gol golcat. I ona mene uvjerava da ga je samo došla izmasirati.

- Ništa između nas nema, vjeruj mi Zekija. Samo sam ga masirala, pa legla malo da pričamo - govorila mi je da vjerujem njoj, a ne svojim očima!

I znate što, ja joj povjerovah. Zaslijepila me toliko da povjerovah u očitu laž - prisjetila se Zekija.

No, tu njenim nevoljama nije bio kraj. Nedugo zatim Zekiju je muž ostavio.

- Da nesreća bude i veća, ja se razboljela. Stalno sam bila nervozna, malaksala... Već sam se i bila pomirila sa sudbinom kad, jednog dana mi dođe sin, ovaj stariji i kaže:

- Majko, ja sam sad spavao s onom babinom ku*vom! Sve sam snimio i poslao mu snimak da vidi da je ona ku*va i da ga ne voli!

- Poslije toga se svašta izdešavalo. Muž je došao pretući našeg sina, jedva smo mu pobjegli. Tvrdio je da laže, da ga Slađa ne bi prevarila, da je snimak namontiran.

Ipak, na kraju su se supružnici pomirili. Gospođa vjeruje da je iza svega stajala "magija" i da je to bio razlog njenih problema.