Ispovijest studentica: 'Profesor mi stalno govori: hoću da te pojeb*m pred svima'

udaja, sin, sponzoruše, sponzoruša, studentica, zlostavljanje, Beograd, zlostavljanje, djevojka, zlostavljanje, žena, Split, radio slobodna europa, BIH, FTV, silovanje, mladić, udaja, kćerka, incest, snimanje, ucjena

"Otišla sam kod profesora na konzultacije o literaturi koju bi trebalo nabaviti za taj semestar i moju temu za rad. Bio je vrlo ugodan, profesionalan, ni na kraj pameti mi nije bilo da može završiti kako se završilo. Otišla sam iz kabineta poslije pola sata. Sutradan sam od profesora dobila mail da dođem do kabineta po knjigu koju mi je nabavio, a koja, u tom trenutku, nije mogla da se nađe ni u PDF formatu ni u knjižarama i bibliotekama", započinje svoju ispovijest Sofija C. iz Beograda.

Da li ti znaš kako utječeš na muškarce?

"Otišla sam i kada sam sjela na stolicu, profesor je otišao do vrata, otvorio ih, pogledao u hodnik lijevo, pa desno. Potom se vratio u kabinet, zatvorio vrata i zaključao ih.

Oblio me je hladan znoj i noge su mi se ukočile. Prišao mi je, povukao me za kosu i rekao 'Da li ti znaš kako utječeš na muškarce? Kad te gledam na predavanjima jedva se suzdržavam da ti ne priđem i pojeb*m te u onom amfiteatru pred svima'. Grlo mi se osušilo, nisam mogla da govorim od straha.
Zavukao mi je drugu ruku u bluzu i počeo da me hvata za grudi

Jedva sam skupila hrabrost i rekla 'Pustite me, molim vas, neću nikome pričati o ovome, samo me pustite'. 'Šta, da te pustim!, zavukao mi je drugu ruku u bluzu i počeo da me hvata za grudi, onda se prebacio na vrat, stegao me je i poljubio", kazala je jedna studentica za Telegraf.rs.

Vrlo moćan i sigurno ima veze

"Počela sam plakati i on je, iznervirano, rekao 'Što plačeš, ne laži da ti ne prija!' Odmahivala sam glavom, i dalje u suzama, prestravljena. U jednom trenutku me je pustio i rekao 'Marš napolje, izlazi, da te ne vidim više! Radit ćeš rad kod kolegice, sa mnom više ništa nemaš. Napolje! Izbriši te suze!' Skupila sam stvari što sam brže mogla i pobjegla iz kabineta.

Rekla sam mami što se dogodilo i rekla da hoću prijaviti, a ona me je posavjetovala da to ne radim jer je on 'ugledni fakultetski profesor koji je i moćan vrlo i sigurno ima veze, a ti si samo studentica", ispričala je Sofija C.