Ispovijest Sarajke: Mladić me je napastovao u gradskom prijevozu!

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Muž i djeca su primijetili da nešto nije u redu, ali sam pod izgovorom da sam umorna, izbjegla daljnja ispitivanja - ovako je za Doznajemo.com započela svoju priču Sarajka A. D.

Ona je prije tri dana bila žrtva seksualnog manijaka. Evo što se dogodilo.

- Na Stupu sam čekala autobus. Kako živim u Briješću, bilo mi je svejedno koji će bus ili kombi naići. Dugo sam čekala. Špica, narod se vraća s posla, djeca iz škole. A ništa da naiđe. Narod bijesan, umoran. Svaki dan se ponavlja ista priča. Jedni hoće da biju dispečera. Gužve su nenormalne. Gras nas ubija doslovno već godinama, ali i čelni ljudi općine Novi Grad koji ništa ne poduzimaju po pitanju reguliranja prometa.

I onda, pojavio se kombi za Rječicu. Čini mi se da unutra stislo 300 ljudi. Mic po mic, negdje u Bačićima, koji se od Stupa nalaze nekih dvjestotinjak metara, a do kojih smo se vozili dvadesetak minuta, osjetim nešto me pritišće. Isprva nisam ni obraćala pozornost, gužva je, jedni smo na drugima svakako, ali ovo je drugačiji pritisak. A ne mogu se okrenem. Zbijeni k'o sardine, da mi je do zraka da dođem. Padne mi na pamet onda, možda me netko pljačka. Uspijem se nekako okrenuti, kad, imam šta i vidjeti.

- Mladić, možda nema više od 18 godina, svijetlih očiju, mršav, otkopčao hlače, izvadio spolni organ i trlja se uz mene??!!

- Hej, u sred bijela dana? U javnom gradskom prijevozu? Među toliko naroda, djece, baba? Isprva nisam mogla da vjerujem. Sve se brzo dešavalo.

- Ma što to radiš, kako te nije stid - zagalamila sam ja na njega.

- Recite šoferu neka stane - povikala sam.

Utom smo se već i zaustavili u Briješću, narod navalio da izlazi, a ovaj gelipter se samo zakopča i progura između ostalih putnika. Izašla sam i ja. Vidjela sam ga kako otrča gore prema osnovnoj školi.

Apeliram na roditelje prvo, da paze na svoju djecu, da ih čuvaju od ovakvih budala, ali i paziti da njihova djeca jednog dana ne budu ovakve budale. Drugo, na Gras. Da učini nešto po pitanju prijevoza. Treće, na Općinu, da riješi pitanje neprohodnih puteva. Četvrto - na policiju. Nikad ih nigdje nema.

Na kraju, ne znam što bih još rekla. Osjećam se poniženo, posramljeno. Meni je 47 godina. Imam djecu stariju od ovog geliptera. Gdje je baš našao na meni da se samozadovoljava? Osjećam se prljavo, ali opet, bolje meni da se ovo desilo nego nekom djetetu da je napravio traumu koja bi ga pratila za sav život.

Doznajemo.com