Ispovijest mladića iz Beograda: 'Ja sam muška kurva, a za jednu večer zaradim očevu plaću'

žigolo
... iz Beograda u svoj ispovijesti za Blic .

Ovaj Beograđanin je bez srama progovorio o svom poslu i klijentima i razlozima zbog kojih je odlučio prodavati svoje tijelo.

Unatoč tome što je obrazovan i ima stan u elitnom dijelu grada u posao je, kaže, ušao neprimjetno.

- Uživao sam u iskušavanju moći i zavođenja sredovječnih beogradskih gospođa. Njihove poklone, parfeme, garderobu i putovanja prihvaćao sam kao prirodni izraz njihove zahvalnosti za sreću koju im pružam - rekao je žigolo u razgovoru za Blic .

Ipak, jednog je dana odlučio kako njegova nagrada ne bi trebala ovisiti o darežljivosti tih gospođa pa je proširio ponudu. Naime, počeo je raditi i s muškarcima.

- Radim isključivo na preporuku, a najniža tarifa po večeri mi je veća od očeve plaće - kaže muškarac koji bez srama za sebe kaže da je 'muška kurva'.

- Imam velike rashode zbog kozmetike, vježbanja i svega što mi pomaže u održavanju izgleda. Tu su i odjeća i putovanja - rekao je žigolo kao da se pomalo pravda.

Kako mu je Beograd postao premali, sve češće radi i u Europi, a priznaje kakao se ne namjerava još dugo baviti ovim poslom.

- Još najviše pet godina, a poslije mi se više neće ovo raditi - kaže žigolo, koji inače ima magisterij iz međunarodnih odnosa te tečno govori engleski, njemački, francuski i španjolski.

S obzirom na svoje kvalifikacije nada se poslu u ministarstvu, a prema njegovim riječima ima jake veze pa bi se već sutra mogao zaposliti.

Što se tiče trenutnog posla, priznaje kao nema iluzija o moralnosti.

- Kakav bi hit bila moja biografija - kaže uz osmijeh na licu nakon čega je ispričao jednu zgodu.

Naime, jednu poznatu osobu žena je uhvatila u preljubu s dadiljom, a da bi mu oprostila postavila mu je uvjet: ona će spavati s drugim dok on gleda.

- Kada se počela uvijati i vrištati od uživanja, muž se rasplakao i istrčao iz sobe - ispričao je žigolo ne prestajući se smijati.

- Ta mi je žena inače i ranije bila klijent - poentirao je.

Ispričao je kako ga muškarci u Srbiji redovito angažiraju kako bi se pred strancima predstavili kao homoseksualci.

- Čim saznaju da im je gost iz Europe gay, raspamete se. Od nevladinih organizacija, preko stranaka do biznismena, svi su me zvali na večere i nudili strancima - kaže ovaj žigolo.

Njegovi klijenti su bili i političari, a za njih kaže da su opasni i osvetoljubivi.