Ispovijest elitne prostitutke: Tukli su me klijenti, ali i makro jer nisam htjela da spavam s trojicom!

U ovo sam ušla prije pet godina jer mi je bio potreban novac.

Mihajla sam upoznala u klubu u kom sam radila kao go-go igračica. Bio je fin i slatkorječiv, a izgledao je kao dobar čovjek. Obećavao je svašta, tvrdio da ću maksimalno biti zaštićena - kaže jedna od prostitutki koja je radila za nedavno uhapšenog Mihajla Makismovića.
"Mihajla sam upoznala 2008. godine u jedom noćom klubu, i kada sam počela da radim za njega preživjela sam pakao. Obećavao mi je i kule i gradove, a kada sam mu saopštila da napuštam prostituciju morala sam da mu isplatim 20.000 eura", ovako počine ispovijest prostitutke Tamare koja je za Mihajla Maksimovića radila tri godine.

Mihajlo Maksimović, nedavno je uhićen i nalazi se pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu od nekoliko desetina djevojaka u okviru koje je nedavno uhapšena i starleta Milica Živanović, zvana Mimi Oro.

- U ovo sam ušla prije pet godina jer mi je bio potreban novac. Mihajla sam upoznala u klubu u kom sam radila kao go-go igračica. Bio je fin i slatkorječiv, a izgledao je kao dobar čovjek. Obećavao je svašta, tvrdio da ću maksimalno biti zaštićena. Govorio mi je da sam prelijepa i da će klijenti otkinuti za mnom, što će mi donijeti odličnu zaradu - kaže Tamara za "Kurir" i nastavlja:
- Pokazao mi je fotografije prostitutki koje rade za njega... Sve su bile lijepe i djelovalo je kao da su zadovoljne. Pristala sam. On je dogovarao s kim ću se viđati. Trebalo je da za veče spavam sa jednim muškarcem, ali dešavalo se da moram da odradim trojicu - prisjeća se djevojka.

Tamara objašnjava da je dogovor bio da klijente zadovolji po dogovoreoj cijeni.
- Međutim, oni su tražili i oralno, i maltretirali me, i iživljavali se, a kada bi prošlo plaćeo vrijeme ne bi me puštali. Lupali su mi šamare jer su željeli još. Žalila sam se Mihajlu, koji me nije zaštitio, već mi je davao manje novca, ili me je tukao - ističe Tamara.

KURIR
08.01.2015 u 21:09
loading...