Ispovijest djevojke: Evo kako sam preboljela prekid veze

telefon djevojka
Elite Daily zato je podijelio 6 koraka kako preboljeti osobu za koju ste mislili da je vaša srodna duša.

1. Suočavanje s istinom

- Ponašala sam se zaista neprimjereno, išla ga zavoditi, podilaziti mu, pokušala mu stvoriti osjećaj grižnje savjesti. Rekla sam mu sve što mislim i koliko ga volim te koliko me povrijedio. Vjerovala sam da je voljeti osobu dovoljno da budete zajedno. Osjećala sam se kao da mi je život sapunica i da trebamo završiti zajedno. Nisam najponosnija na ovo razdoblje, ali nisam ostavila ništa neizrečeno. Pokušala sam i rekla sve što mislim pa neću za time žaliti - kaže djevojka.

2. Pokušaj prijateljstva

- Dugo smo bili prijatelji pa smo pokušali sačuvati naše prijateljstvo. Ali, to je bilo vrlo teško. Druženja bi završila u suzama ili romansi, ponadala sam se da ćemo uspjeti riješiti stvari, ali nije potrajalo - rekla je.

3. Slomljeno srce

- Prekid ove veze najviše me povrijedio. Plakala sam jer sam shvatila da sam izgubila prijatelja i ljubavnika. Izgubila sam budućnost koju sam pokušala graditi sve te godine. Nisam mogla spavati ni jesti, jedva sam se natjerala da prošećem psa. Izgubila sam ga, ali i svoje srce, prestala sam vjerovati u ljubav. Sve što sam naučila o ljubavi palo je u vodu, ali morala sam izdržati - objasnila je.

4. Prestanite se nadati

- Rekla sam mu da me ne posjećuje i ne šalje poruke, obrisala sam njegov broj i profil s društvenih mreža. Osjećala sam olakšanje jer sam trošila mnogo vremena gledajući po internetu što sve radi. Prekid komunikacije dosta mi je pomogao - kaže.

5. Izbjegavanje

- Prestala sam odlaziti na mjesta gdje ga mogu sresti. Maknula sam sve zajedničke fotografije i uspomene iz stana. Planirajte izlaske s prijateljima, pokušajte se zabaviti i skrenuti pozornost na druge stvari. Izbjegavanje je teško, i ponekad sam ga se sjetila, ali naučila sam da mogu biti sretna i zabavljati se i bez njega. Možda ćete trebati ponoviti ove stvari nekoliko puta, ali s vremenom biti će lakše - poručila je.

6. Krenite dalje

- Morate nastavite dalje sami, što je teško ako niste spremni. Možda ćete morati ponoviti stvari s ove liste nekoliko puta. Pokušati ''uloviti'' osobu koja vam je toliko značila vrlo je bolno. Nisam željela da ode ili da nismo zajedno. Borila sam se s time neko vrijeme, ali nakon što sam prošla sve spomenute faze, napokon me sve prestalo pogađati - zaključuje.

Vecernji list