Ispovijedi učiteljice: Sada se ševim samo s mužem, o prošlosti me ništa ne pitaj!

ispovijest, učiteljice, učiteljica, seks
Za sliku koju njihov muž, obitelj ili poslovni suradnici imaju o njima. Naravno da i ja imam svojih tajni. Stvari zbog kojih bi mi se, da se otkriju, život mogao okrenuti naopačke. Ali moje su tajne zaista dječja igra u odnosu na ono što druge žene znaju skrivati.

Bila je pravi dar muškarcima

Na aktivu učitelja, još prošle godine, krajičkom oka opazila sam staru poznanicu. Ne bih je mogla nazvati prijateljicom, bile smo samo dio iste ekipe, ali sam iskreno uživala u njenom društvu i znala o njoj dosta prilično intimnih detalja. Sjedila je na suprotnoj strani krcate dvorane. Budući da je aktiv već počinjao, samo sam joj uspjela oduševljeno mahnuti i gestikulirati da se vidimo poslije, no malo me omela složivši samo nekakav kiseli smiješak. To definitivno nije bila reakcija koju sam očekivala.

Prije nešto više od desetljeća, na faksu, Andrea je hodala, disala i živjela seks. Nikada nisam imala sklonosti prema suprotnom spolu, osim nekoliko uznemirujućih snova, no ta je žena bila toliko jebozovna da je to i meni bilo sasvim očito. Imala je dugu, plavu, prirodno valovitu kosu, prekrasne smeđe oči s najbolje oblikovanim obrvama koje sam ikada vidjela, savršene jagodične kosti i pune usne. Bila je i genijalno građena, od glave do pete. Dobre noge, uzak struk i sise za koje bi netko, da ih ima priliku dodirnuti, prodao lijevi bubreg. Bila je zanimljiva, zaigrana i jako znatiželjna.

Znala je da može imati koga god želi, kad god želi, ali se nikada nije time razmetala. Niti je ikada bila bezobrazna prema onima koje je odbijala. Muškarci su doslovno slinili za njom, molili ju, obećavali sve što čovjek može poželjeti, ali ona nije pristajala na one koji su joj se bacali pod noge. Nikada nije spavala s nekim tko ju nije snažno privukao, bez obzira na to što joj je sve nudio i koliko se dugo čovjek trudio.

Unatoč tome što je spavala možda sa svakim desetim koji joj je prišao, spavala je sa strahovito velikim brojem muškaraca. Bar za moje pojmove.

Vjerujem da ih je samo tijekom studiranja bilo najmanje pedeset. Pamtim one sa zanimljivim zanimanjima - spavala je s kondukterom, fakultetskim profesorom, frizerom, lovočuvarom, poznatim književnikom, vozačem hitne, opernim pjevačem, kaskaderom i radnikom na naplatnim kućicama!

Nikada se nije zaljubila, jednostavno je uživala u blagodatima svog tijela bez ikakvih sustezanja. Bila je pravi dar muškarcima.

Meni je takav način života i seksualni modus operandi bio apsolutna nepoznanica, a Andrea je bila osoba kakvu nikada do tada nisam susrela. Bez okolišanja bi odgovarala na sva moja pitanja i pričala mi priče o susretima koji su po mojim standardima bili izvan svake pameti. Ona me naučila da je muškarcima u životu najvažniji seks. I da je bez obzira na ljepotu duše, divan karakter ili kulinarske sposobnosti, zaista jako važno da držiš do sebe i da (dobro) daš. Znala je sve o čemu ja nisam imala pojma, iako je samo dvije godine starija. Kao da je osim ovog, proživjela još jedan život.

Sjećaš li se kada si poševila tatinog kolegu s posla?

Njezin kiseli smiješak s početka me nije omeo, te sam ju u pauzi potražila. Vidjevši je prvi puta nakon toliko godina, odmah sam primijetila da je preda mnom sasvim druga žena. Skratila je kosu, obojila ju u tamniju boju i počela se drugačije oblačiti... Iako je i dalje prekrasna, seks joj više nije isijavao iz svake pore.

Ispričala mi je da se nakon faksa zaljubila, udala za vjeroučitelja i da je danas majka dviju kćeri. Spomenula je i da joj muž nikada nije htio postati svećenikom, ali da mu je vjera oduvijek bila jako važna i činila je velik dio njegova života. Kosu je obojila i skratila jer se, citiram, više ne želi isticati i sada vodi sasvim drugačiji život. Cijelo vrijeme razgovora imala sam osjećaj da joj je neugodno što me je susrela, da je u nekakvu grču, a uskoro mi je postalo jasno i zašto. Toliko je puta naglasila da je sada potpuno drugačija osoba, da mislim da bi joj bilo lakše da je na sebe okačila transparent s natpisom ''Sada se ševim samo s mužem i nemoj me, molim te, pitati ništa o prošlosti''

Iako zna da nisam niti maloumna niti pokvarena i da ne bi usred razgovora s njezinim mužem, bio on vjeroučitelj ili ne, izvalila: ''Andrea legendo, sjećaš li se ono kad si se poševila s tatinim kolegom s posla?! Urnebesno!'', razumijem zašto ju je moja pojava tako uznemirila. Za nju sam bila duh iz prošlosti koju bi, ako sam dobro zaključila, najradije izbrisala. Prošlosti koja bi je mogla u svakom trenutku zaskočiti i napraviti neviđeni kaos.

Iskrenost je precijenjena?

Što je ona trebala napraviti upoznavši strašno privlačnog vjeroučitelja koji zaista živi svoju vjeru? Dati mu popis, bolje rečeno svitak, s imenima muškaraca s kojima je spavala? Ili je trebala postupiti kako je očito postupila i broj svesti na njih možda samo nekoliko? Stvarno teško pitanje.

Kako je Andrea svom vjeroučitelju trebala priznati da je spavala s tolikim brojem muškaraca? Kako je trebala priznati da nije uvijek bila tako prosvijetljena i da je od famoznog postulata ženskog savršenstva ''Domaćica u kuhinji, dama u društvu i kurva u krevetu'' najprije, s brojnim muškarcima, utvrdila kako biti ovo posljednje?

Nevezano uz Andreinu situaciju, mislim da je iskrenost precijenjena. I nije istina da se baš sve u životu na kraju sazna.

Jednostavno nije. Biti potpuno iskren često znači povrijediti mnoge ljude. A zašto?! Moraju li svi baš sve znati? Ne.

Možda i vjeroučitelj Andreu nije ništa pitao, jer realno ne želi znati.

Ako sam u pravu, zbog dobrobiti njezina braka, nadam se da njezin muž zaista nikada neće otkriti detalje njezine seksualne prošlosti. Jer vjerujem da je pedesetak muškaraca ogromna brojka za provariti bilo komu, pogotovo vjeroučitelju.

Osobito ako si mu prije toga prodala da si praktički djevica...

Index.hr