Interesantne stvari koje muškarci prvo primjećuju kod žena

žene, muškarci, stvari
Sigurno nema žene koje se barem jednom nije pitala što to muškarci prvo primjećuju kod nas žena. Odgovori su svakakvi, međutim, činjenica je da se muškarce može vrlo lako razumjeti i još lakše saznati što to oni vole. Dr. Paul Dobransky objašnjava kako svatko prvo primijeti fizički izgled, ali da je zapravo stvar u individualnom pristupu. Ne privlače svakog muškarca supermodeli, već svatko ima svoj jedinstveni pristup ženi kakvu voli. Što to oni primijete prvo, pročitajte u nastavku.

Oči

Da, oči. Oči su jedna od najvažnijih stvari koje primijete muškarci. Ogledalo duše, kako ih zovu, oči govore jako puno o osobi, a pravilan pogled upućen u pravo vrijeme njega će doslovno začarati - vjerujte. Preko očiju možete saznati što netko misli, govori li vam istinu, kako gleda ili pak sasvim obrnute stvari od toga.

Osmijeh

Definitivno druga stvar na listi. Muškarcima je ženski osmijeh izuzetno primamljiv i privlačan te itekako bitan. I to zapravo ne iznenađuje toliko jer - tko ne voli osobu koja se voli nasmijati? Svi uvijek radije biramo vedru i veselu osobu naspram one namrgođene. Mnoga istraživanja pokazala su da pravi i iskreni osmijeh kada nekoga upoznajete čini čudo. Dakle, pokušajte se smijati što više i češće - nikad ne znate tko će se zaljubiti upravo u vaš osmijeh!

Kosa

Očito je da je kosa jedna od stvari koje ljudi među prvim stvarima primjećuju kod žena. Istraživanja su pokazala da većina muškaraca ima mišljenje da je kosa koja je zdrava, sjajna, glatka i njegovana odraz ženinog zdravlja i mladosti. Zato, drage žene, i radi tog razloga, ali prvenstveno radi vas - nemojte zapustiti brigu o svojoj kosi.

Noge

Ovo svakako nije iznenađenje za nikoga jer znamo koliko muškarci vole ženske noge. Međutim, dugoročno gledano njima su ipak bitnije druge stvari nego ova. Ako vas vole, oni će vaše noge ovako ili onako smatrati najljepšima na svijetu.

Grudi

Mnoge žene uvjerene su da muškarci prvo na ženi uoče grudi. To zapravo i nije točno. Istraživanja su pokazala da muškarac primijeti ženske grudi, ali tek nakon što dobro prouči osmijeh i oči. I drage žene, nemojte im zamjeriti kada gledaju i pričaju o ženskim grudima. One su simbol plodnosti i mladosti, a i - muškarci si zaista ne mogu pomoći!

Smisao za odijevanje

Možda vam se čini čudno, ali morate znati da većina muškaraca primjećuje kakav smisao žena ima za modu i odijevanje. Nedavna studija otkrila je da oni više vole klasično i normalno odijevanje od toga gdje pokazujete previše kože. Želimo reći, pustite im prostora za maštu.

Koža

Čini se nebitno? Itekako je bitno. Muškarci zaista primijete kožu koja je njegovana, a njima to predstavlja dobar znak zdravlja. A vama je to dodatan plus da ne zanemarite brigu o svom tijelu i koži, slažete se?

A što vi kažete, je li popis potpun i istinit?

Izvor: allwomenstalk.com/zena.hr