Ilary Blasi i Francesco Totti otkrili par škakljivih detalja

Francesco Totti, Ilary Blasi, seksualni život
Tko je on? Batman?, odgovorio je Francesco Totti kada su ga pitali je li Antonio Cassano spavao s više od 600 žena (kako tvrdi u svojoj biografiji)

Francesco Totti i njegova lijepa supruga Ilary Blasi prije nekoliko danasu dobili kćerkicu Isabele, a sada su se u javnosti pojavile njihove snimke iz talijanske televizijske emisije, u kojoj su otkrili nekoliko zanimljivih detalja iz svog privatnog života. Konkretno, tema je bila seks, a ni Francescu ni Ilary nije bilo ugodno pričati baš o svemu.

Na odgovor o tome tko preuzima inicijativu u krevetu, Totti je samouvjereno rekao: "Uvijek ja. Mogao bih to raditi svaki dan", a njegova je supruga to zatim i potvrdila.

Tko je onaj kojeg često boli glava?

"Ona, svaki dan. To je rečenica koja navečer nikada ne izostane," rekao je napadač Rome, a Ilary se nije mogla prestati smijati na njegov odgovor.

"Spavamo skupa tri puta tjedno," rekao je Totti, a potom je Ilary dobila pitanje je li ikada glumila orgazam, odgovorila je dvosmisleno "Moždaa...," a onda je smijući se, odbijala to ponoviti. Totti na isto pitanje nije želio odgovoriti, a njegova ga je supruga sigurno 'utješila' riječima: Totti nikada nije podbacio u krevetu", ali je i priznala da su "tek nakon rođenja djece seks imali dosta rjeđe."

Tema razgovora je bio i Antonio Cassano s kojim je kapetan Rome imao prijateljski odnos, ali je onda nešto 'puklo'. Voditelje emisije je zanimao podatak iz Cassanove biografije - da je spavao s više od 600 žena. Totti je bio kratak: "Tko je on? Batman?," prokomentirao je.

 

goal.com