Igorov otac ne želi Severinu za nevjestu!

Severina, Severina, brak, protivljenje
Ali, svaki put kad se nasmije, ja sam taj koji se zaljubi, citat je koji je Igor Kojić (28) objavio na svom Instagramu, a na koji mu je Severina (43) kao komentar ostavila samo srce.
Prošli tjedan pjevačica je sve iznenadila kada je otkrila da je u vezi s 15-godina mlađim bivšim nogometašem te da je zaljubljena do ušiju.

Severina i sin srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe u vezi su već dva mjeseca. No kako piše srpski Svet, Keba time baš i nije oduševljen. Navodno mu smeta što je Seve 15 godina starija od njegovog sina, a ne sviđa mu se ni što pjevačica već ima sina iz veze s Milanom Popovićem. Svet piše kako je Keba imao drugačije planove za svog sina.

- Želja mu je bila da Igor upozna neku anonimnu djevojku koja je njegovih godina. Zadnjih mjeseci stalno je pričao kako je vrijeme da se njegov Igor smiri i osnuje obitelj - rekao je izvor. Dodao je da je, kad se saznalo za vezu Igora i Severine, Keba bio u Americi pa još nije stigao popričati sa sinom.

- Boji se da bi Seve mogla loše utjecati na njegovog sina. Stalno ponavlja kako je razlika u godinama velika te da ta veza Igoru neće ništa dobro donijeti, no želio bi na miru popričati sa sinom - tvrdi izvor. Dodao je i da se Keba boji da će se Igor zainatiti i još više zaljubiti u Severinu.

- Rekao je supruzi da popriča s njihovim sinom i provjeri koliko je ta veza ozbiljna - zaključio je izvor.