Idu li i vama na živce ove muške navike

lijek, pms, zena.hr, raspoloženje, djevojke, udaja, psihologija, pms, hrana, bol, histerija, vibrator, žene, žene, pms, ludilo, djevojka, vagina, blagdani, depresija, jugovina, oprez, zdravlje, problemi, priča, muškarci, živci, navike, romantika, muškarci, žene, stres, zdravlje, razlozi, otkriće, bolest, uzrok, pms, žene, žena, luđaci, luđakinje, uspjeh, hrana, pms, pobjeda, žene, agresija, agresivnost, zima, stres, koraci, savjeti, majstori, južina , jugovina, stres, zubi, škripanje zubima, depresija, bol

Osvrnut ćemo se na neugodne, frustrirajuće i odurne muške navike, koje žene nikako ne mogu shvatiti
Na listi frustrirajućih muških navika tako se našlo njihovo igranje igrica, nenazivanje, sindrom praznog hladnjaka, ali i čitanje na WC školjki i nepranje ruku nakon obavljanja nužde.

Evo što frustrira u njihovom ponašanju

Kažu da će nazvati i onda ne nazovu
Scenarij iz filmova u kojem se nakon druženja i flerta muškarac više ne javi vjerojatno je svaka žena doživjela bar jednom u životu. Razlozi za ovakvo ponašanje zbilja su vrlo jednostavni.

Nije zainteresiran za vas
Koliko god boljelo, to je očito obrazloženje, bez obzira koliko je bio šarmantan i izgledao zainteresiran.

Zauzet je
Neki muškarci flertuju samo da bi se osjećali bolje, vidjeli imaju li to još u sebi i malo hrane svoj ego. No ustvari su u braku ili ozbiljnoj vezi i nikada neće nazvati.

Nema samopouzdanja i preplašen je
Neki muškarci su jednostavno nesigurni i koliko god bi htjeli, ne mogu napraviti taj korak.

Uvijek kasne bez obzira na vrijeme dogovora
Neki muškarci jednostavno ne mogu doći na vrijeme. Tuđe vrijeme treba poštivati i stoga je teško oprostiti muškarcu koji baš uvijek vaše vrijeme uzima zdravo za gotovo. Jednostavno kronično kasne i nikako ne dolaze na vrijeme. Teško je objasniti, ali i promijeniti ovakvo ponašanje.

Ovisnost o video igricama
Zbilja je šokantno koliko neki odrasli muškarci mogu provoditi vremena za kompjuterom i igrati igrice. Dižu stvari u zrak, pucaju u druge, bjesomučno voze neka spektakularna vozila. Iako i žene vole ponekad zaigrati igricu, u pravilu nisu toliko opsjednute kako bi prešle na drugu razinu. Svakako ne troše dane kako bi potukle rezultat koji je postigla njihova prijateljica.

Objašnjenje možda leži u činjenici da muškarcima igranje video igre ne znači ne raditi ništa. Za njih je to aktivnost. Za žene pak sjediti cijeli dan i igrati neku igricu je upravo to, ne raditi ništa. Muškarci su i više natjecateljski nastrojeni pa pod svaku cijenu žele nešto završiti, pa i da taj dan ili noć ne rade ništa drugo, osim pokušavajući dostignuti score.

Sindrom praznog hladnjaka
Ukoliko mu kojim slučajem dođete nenajavljeni, vjerojatno ćete u hladnjaku naći ostatke pizze, nekoliko komada voća, možda pivo, jogurt i već odavno otvoreni sir. Moguć je i još gori scenarij. Hladnjak mu možda služi kao mini bar.

Namještaju testise u javnosti
Možda im je stvarno nezgodno, pa ne mogu dočekati da uđu u neki ulaz ili zamaknu iza nekog zida, ali vidjeti ih kako namještaju intimne dijelove nije nimalo romantično. A ni pristojno.

Ostavljaju dlačice od brijanja po umivaoniku
Netko već jednom treba preuzeti odgovornost za tu odvratnu naviku. Možda se potrude sprati veći dio, ali one dlačice što ostanu po rubovima umivaonika, i iza paste za zube... Vrijeme je da nauče počistiti za sobom.

Čitanje na WC-u
Sjedenje u vlastitom smradu. Zašto li im samo to pruža zadovoljstvo. Neshvatljivo.

Pranje ruku nakon korištenja WC-a
Ovo je za neke muškarce nepremostiva higijenska prepreka. I dok su mali, mame će im možda, uz brdo izgovora, ponekad zažmiriti na neoprane rukice. No kada su veliki ipak se natjeraju da isplahnu ruke nakon 'držanja svog intimnog alata', ali nekada vjerojatno i propuste to učiniti.

U svakom slučaju, ukoliko vaš muškarac ima 40, prazan hladnjak, igra igrice po cijelu noć i uvijek kasni, možda je vrijeme da ga prestanete analizirati i da ga jednostavno zamijenite boljim.

tportal.hr