Ibrica Jusić za Valentinovo u Mostaru

ibrica-jusic-i-bond-u-setnji-stradunom
- S obzirom na moje korijene, Mostar mi znači isto koliko i Dubrovnik. Moja majka je Blagajka i djetinjstvu sam svako ljeto dolazio na vrelo Bune. Puno lijepih uspomena veže me za Mostar, a moram priznati da sam bio počašćen kad su me pozvali da pjevam na otvorenju Staroga Mosta - kazao je Ibrica Jusić koji će nakon nekoliko godina konačno nastupiti u Mostaru i to baš na Dan zaljubljenih. No, čini se da je njemu Valentinovo svaki dan.

- Kada čovjek voli život i ljude onda mu je svaki dan poseban. Ipak lijepo je da postoji jedan dan kad muškarci svojim suprugama ili djevojkama poklanjaju posebnu pažnju - tvrdi poznati pjevač.

Za mostarski koncert priprema autorske uspješnice, Leonarda Cohena, talijanske kancone i francuske šansone uz koje je odrastao i koje su ga na neki način, kako kaže, i stvorile.

- Lucullus Music Bar me podsjeća na jednu lijepu kabaretsko parišku atmosferu, predviđam ugodnu zabavu i mogu vam najaviti da će biti puno ljubavi, uostalom da nema ljubavi, ne bi ni svita bilo - zaključuje Ibrica kroz smijeh.

Ulaznice za valentinovski koncert dubrovačkog slavuja Ibrice Jusića možete kupiti po cijeni od 10 KM u Lucullus Music Baru.