FOTO  Humanitarni koncert u Imotskom: Marko Škugor za Marka Đuzela.

marko škugor , Imotski
...koji je teško nastradao u prometnoj nesreći i trenutno se nalazi na rehabilitaciji u Zagrebu. Koncert je započeo točno u 20 sati kada na binu stupa prvi tenor Hrvatske pa i šire Marko Škugor sa svojim bendom i počinju se redati hitovi: Oće duša vanka tila, Samo sa tobom sam upoznao ljubav, Uvik ću te svojon zvati...

Prepuna dvorana pjeva skupa sa njim ali teško mu je parirati uz njegov predivan glas i velike vokacije. Cijela dvorana je na nogama pjeva i staro i mlado,  svi uz Marka za Marka odjekuje Imotskim kalama. Nastavlja se opernim arijama i pjesmama naših poznatih pjevača od pokojnog Trogirskoga slavuja Vinka Coce, Mladena Grdovića, Miše Kovača i legede Olivera Dragoljevića koji se bori sa teškom bolesti, a sa kojin je Marko snimio i duet Dalmatinska Vilo .

Nakon dva sata žestokoga ritma koncer se privodi kraju i teška srca se rastajemo od našega Marka i sa vjerom u Boga nadamo se što bržem oporavku našemu Marku Đuzelu. Koncertu je bio nazočan i gradonačelnik Imotskog Ivek Budalić kao i mnogi gosti iz susjedne nam Hercegovine. Po slobodnim procjenama bilo je oko 500 posjetitelja,  ali nitko nije bio iz elektronskih medija koji su trebali popratiti ovu hvala vrijednu akciju.

Tekst i foto:Ivica Lozina