Htjela sam biti seksi: Urnebesni post mame o intimnosti s mužem

mama, djeca, post
O toj borbi potpuno iskreno progovorila je na svojoj Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk u postu u kojem će se pronaći mnoge mame, ali i tate.

Uz fotografiju supruga i sebe pod tušem dok su im pod nogama dječje igračke, Kristy je napisala:

Roditeljstvo znači da je tvoj mališan konstantno na tebi i da ga konstantno moraš dojiti... Kako pronaći vrijeme za nas? Pokušaji da izdvojimo vrijeme samo za sebe pokazali su se pravim izazovom... Život roditelja... Prava borba... Pravi najbolji prijatelji.

Ne sjećam se kada smo posljednji put imali seks dok su djeca bila budna?! Mi (ja) nahranili smo obitelj, oprali djecu, oprali im zube, odjenuli ih u pidžame i ranije ih spremili u krevet. Otrčala sam u spavaću sobu i upalila romantičnu glazbu. Pronašla upaljač koji je ostao od proslave drugog rođendana moga djeteta i zapalila svijeće za atmosferu. Namjeravala sam biti seksi ignorirajući svoje golo tijelo poslije poroda nad kojim društvo negoduje.

Znam da on voli svaki moj milimetar. Ušli smo pod topli tuš koji se brzo hladio jer su moja djeca potrošila skoro svu toplu vodu. Dok se strastveno ljubimo pod tušem, čini nam se da svakih 30 sekundi čujemo "fantomski" plač naše djece.

Pokušavajući ostati na nogama pod mokrim podom čujemo glasan skvičajući zvuk. Počinjem psovati igračku delfina jedva hvatajući zrak. Dok očajnički pokušavamo ostati raspoloženi za seks primijetimo slova za igranje ispod nas... Okruženi smo... Konačno oboje puknemo i raspoloženje za seks nestaje.

Opet se prešaltamo da budemo najbolji prijatelji i smijemo se toliko jako da jedva dolazimo do daha. Odlučili smo snimiti šašavu fotografiju kako bismo zapamtili da je roditeljstvo luda vožnja.

Neki od vas će pomisliti "o bože, zašto bi netko objavio nešto toliko intimno." Pa, ja sam transparentna osoba i pokušavam pronaći humor u roditeljstvu. Vjerujem da nitko tko ne može istinski uživati u svojoj djeci i smijati se, neće preživjeti biti roditelj.

Zato posvećujem ovaj post iscrpljenim mamama i tatama koji se trude biti roditelji svake minute u danu istovremeno pokušavajući naći vremena za sebe. Smijte se životu jer inače nećete uspjeti! Nasmijte se još i pogledajte kako stvarno izgleda trudnoća, a ne propustite pročitati i 3 najvažnija pravila kada dijete uhvati mamu i tatu u akciji.

Zadovoljna.hr