Htio zadiviti djevojku na prvom spoju pa zbog toga završio u suzama

spoj, iznenađenje, suze
No, plan je u jednom trenutku pošao krivo i sve je završilo u suzama.

Što se dogodilo, opisao je u objavi na Facebooku restorana u koji je odveo djevojku.

Ispričao je kako je pokupio 22-godišnjakinju i odveo je u njihov restoran na ranu večeru, a istaknuo je i da joj čak nije naplatio benzin. Kako bi zadivio djevojku, tražio je da mu na običan pileći sendvič stave dvije zastavice s oznakom ljuto. Time je djevojci planirao pokazati kakav je frajer i da može podnijeti začinjenu hranu.

No, nije računao da će mu umjesto običnog s lažnom oznakom ljutog poslužiti pravi hamburger s dvostrukom dozom ljutog umaka.

- S obzirom na to da nam je to bio prvi spoj htio sam je impresionirati pa sam tražio da mi u običan sendvič stave dodatnu zastavicu s oznakom ljuto, jer inače ne podnosim ljutu hranu... usluga je bila izvrsna, kao i uvijek, osim jednog malog detalja - to nije bio običan sendvič, već jako ljuti! Pogledajte mi oči, pogledajte što ste mi učinili - napisao je Jonny i priložio svoju fotografiju sa suzama u očima.

- Nisam uopće mogao pričati s djevojkom. Sumnjam da će sada biti drugog spoja... - zaključio je Jonny čija je objava ''zaradila'' 18.000 reakcija na Facebooku.

Oglasili su se i iz prozvanog restorana. "Žao nam je zbog toga što se sinoć dogodilo, nadamo se da ste uspjeli osušiti oči nakon nesretnog incidenta", stoji u odgovoru u kojem su izrazili nadu da će drugog spoja ipak biti.

Vecernji.hr