Htio je pomoći mladencima, a onda se osramotio kao nikad u životu

vjenčanje, gosti, vjenčanje, sramota, brak, vjenčanje, planovi , vjenčanja, fotografi, mladenka, vjenčanje, djeveruša , vjenčanje, neće vjenčanje, vjenčanje, moždani udar, mlada
Muškarac je, naime, na vjenčanju sestre svoje djevojke, ni manje ni više, pustio pornić.

Korisnik je na Redditu ispričao da je na vjenčanju htio pomoći oko glazbe i tako mladencima uštedjeti koju kunu. No, njegov se mobitel automatski povezao preko Bluetootha i pokrenuo ono što je posljednje gledao na mobitelu, pipe Mirror.

"Sve je bilo savršeno i gosti su sjeli na svoja mjesta. Mladoženja se spremao održati govor. Netko je uključio sustav za ozvučenje. Moj se mobitel povezao sa zvučnicima i pustio ono što sam zadnje gledao. Bio je to pornić od večeri prije. Pornografski zvukovi dopirali su iz zvučnika i svi su ih gosti čuli", napisao je.

Dodao je da je odmah iz džepa izvadio mobitel kako bi ga, a mladoženja se samo nasmijao kada je vidio što se dogodilo. No, njegova djevojka bila je vrlo bijesna zbog svega i ne želi kontaktirati s njim.

Zatražio je i savjet da li da čeka da se djevojka ohladi od ovog događaja ili da ju nazove. Ostali korisnici su mu savjetovali da pričeka.