Hoće li se Severina doista udati za Milana? Prisjetite se svih njenih ljubavi...

Severina, Severina, Severina, trudnoća, beba, Severina, reklama, Slovenija, Severina, milan, nasljedstvo, Severina, ljubav, dečko, Angelina Jolie, Sarajevo, Severina, Severina, koncert, zabrana
Najnoviju medijsku trakavicu izazvalo je Sevkino priznanje o novopečenim zarukama, koje je sedmu silu istočnih nam susjeda brzo navelo na prebrojavanje njezinih prethodnih neslavno završenih bračnih preduvertira. Sve u svemu, nakupila ih se lijepa brojčica od njih sedam, pobrojili su naši revni susjedi, prenoseći i Sevkin komentar o uzajamnom zaručivanju koje je posljedica velike ljubavi i još veće zaljubljenosti.
Na prebrojavanje ih je vjerojatno potaknula njezina izjava da je Milan osoba s kojom će provesti ostatak života, zbog čega su hitro krenuli u prebiranje po njezinoj ljubavnoj prošlosti. Zanimljivo, u vjenčanje, o čijem se datumu kalkulira i tako stvara lijepa medijska halabuka, naši istočni susjedi baš i ne vjeruju. Štoviše, tvrde da prsten na njezinoj ruci neminovno ne znači i vjenčanje s beogradskim poduzetnikom.
Popularna, lijepa, voljena

Sumnju izražavaju tvrdnjom da je jedna od naših najpopularnijih pjevačica za sve prethodne zaručničke ljubavi bila uvjerena da su prave i za cijeli život. No, vjerovali oni ili ne, ništa ne može ugroziti Severinin optimizam. A zašto i bi - popularna, lijepa, probitačna, kako nam svima izgleda, i prilično voljena, ona uživa u danima svoje sreće. Prsten na njezinoj ruci o svemu tome najbolje svjedoči.

Samo nekoliko detalja o njemu: riječ je, kako se govori, o prekrasnom Cartierovu komadu nakita iz kolekcije Love od crvenog zlata, s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narančastim granitom te ametistom. Sjaju njegova dragog kamenja ništa ne može ni nevjerica naših susjeda. Podsjetimo da je par u vezi nekoliko mjeseci, te da je zaljubljivanje palo na velikoj Milanovoj rođendanskoj zabavi na kojoj je Seve bila glavna gošća.

Amor je učinio svoje, nakon čega njezin aktualni zaručnik Slavko Šajinović nije imao drugog izbora nego otići u ljubavnu prošlost. Prekinute su zaruke, prodana je kuća pokraj Opatije koju su počeli graditi, nakon čega je lijepa splitska pjevačica okrenula novo životno poglavlje prepustivši se s punom vjerom novom dečku. A on joj je, između ostalog, galantno ispunio i želju za putovanjima.

Iako zlobnici tvrde da se kolo sreće okreće te da svaka Sevkina ljubav traje nekoliko godina, da bi potom ustupila mjesto novoj, bit ćemo optimisti jer uvijek treba vjerovati u novi početak i sretan kraj.

Tanja ŠIMUNDIĆ BENDIĆ

Sve Sevkine dosadašnje ljubavi

Alen Marin

Roker iz nekoć popularnih Kojota. Veza je trajala nekoliko mjeseci, bile su i zaruke, ali je i brzo došlo do prekida.
Adnan Taletović

Severina nikad nije padala na ljepotane, ali poznatom manekenu Adnanu Taletoviću nije mogla odoljeti. Njih su se dvoje zaljubili na prvi pogled na snimanju Severinina spota za pjesmu "Da si moj". Bio je njen 1999. godine.

Srećko Vargek

Zagrebački poslovni čovjek, vlasnik WGW-a, jedno je vrijeme bio Severinin zaručnik, no, kako se pretpostavlja, teško se nosio s njezinom velikom popularnošću.
Milan Lučić

Niko sa sigurnošću ne može tvrditi koliko je trajala ova veza s obzirom na to da je Milan, kao oženjen muškarac i otac troje djece, to skrivao. Veza je ovjekovječena na celuloidu te je 2004. u javnost izišao čuveni pornić snimljen na Lučićevoj jahti.

Mate Čuljak

Osam godina mlađi ekonomist i Severina bili su u vezi tri godine, čak su se i zaručili. Govori se da je Mate bio jako pažljiv prema Severini, no neslaganje karaktera, a vjerojatno i njegova mladost učinili su svoje.
Slavko Šajinović

Svadbena su zvona već zvonila u daljini, sve je skoro bilo spremno za slavlje kakvo se ne pamti. I odjednom bum, ljubav je pukla, sve je u tren nestalo. Razlog - vjerojatno puno više od zaljubljivanja na eks koje se dogodilo s dolaskom nove ljubavi Milana Popovića.
Milan Popović

Istaknuti biznismen kojeg predstavljaju kao vrlo načitanog i kulturnog čovjeka koji voli život, finu glazbu, putovanja, upoznavanje raznih kultura, novi je gospodar Severinina srca. Zaruke su samo potvrdile tu tezu.

izvor: slobodna dalmacija.hr