FOTO  Hercegovina je dobila Vivu!

viva , Posušje

Naime, otvoren je caffe • Lounge • Bar pod imenom VIVA.
Što je toliko posebno u VIVA Caffe • Lounge • Bar-u? Vođeni motom „ Vaš kutak za idealan trenutak" projekt tim se pobrinuo da svaki gost u svakome trenutku dana dobije upravo ono što želi a to je zadovoljstvo ponuđenim. Jutarnja kava više nije obična kava koju ćemo popiti u 15 minuta i brzim hodom otići na svoje poslove. Kod nas imate priliku među prvima uživati u odličnome okusu talijanske Lavazza kave. Dnevni i popodnevni trenutak isto tako ne može proći bez nekih od naših slastica na koje smo posebno ponosni. Viva Vam nudi i dnevno svježe torte fantastičnog okusa, lava cake koji se doslovno topi u ustima kao i razne deserte u čaši. Viva tim se za sve sladokusce posebno potrudio tako što je napravio 'homemade' sladoled za kojega dajemo posebnu preporuku.

Veliki dio pozornosti koji se tiče ponude posvećen je ljubiteljima vina i piva. Vinska karta svakoga Vam dana nudi preko 30 vrhunskih i visoko kvalitetnih vina koje imate priliku tokom cijeloga dana kušati u ugodnom interijeru Viva caffe • lounge • bar-a. Pivska karta nema ništa skromniju ponudu, imate priliku uživati u najpopularnijim svijetskim brendovima koji se tiču piva općenito, kako točenih piva do piva iz staklenih ambalaža. Uz dobro vino i pivo ide i ukusan zalogaj. Tu su i posebno prilagođena jela u kategoriji fingerfood od originalnih meksičkih nachosa sa raznim umacima preko chicken nuggetsa do extra paprenih sirnih loptica.
Večernji izalazak na kavu od otvorenja Vive više neće biti isti.

Uz cjelodnevnu ponudu pića, slastica te ukusnih zakuski dodajemo i bogati izbor raznih alkoholnih i bez alkohnih koktela koji će Vas sa prvim okusom prebaciti na drugi kraj svijeta. Da bi glazba bila prigodna trenutku, svake noći u Vivi se brine rezident DJ koji za Vas bira samo najbolje glazbene hitove. Posebno valja istaknuti subotnje noći kada imate priliku opet među prvima uživati u Pop/Rock glazbi 70-ih i 80-ih što se nadamo da će biti posebno zanimljivo populaciji koja je odrasla uz tu glazbu.


Uz sve navedeno nadamo se da smo dovoljno zaigrali Vašu maštu i zanimanje. VIVA Caffe • Lounge • Bar Vas očekuje!