Grdović i Stavros potvrdili novogodišnji nastup u Mostaru

Studenski Zbor, mladen grdović, mladen grdović, alkohol, Jasmin Stavros, mladen grdović, Nova godina, Mostar
Koncert će se održati na sportskim terenima na kampusu Sveučilišta u Mostaru, u organizaciji udruge za kreativni razvoj, ''Kurziv''. Kao što nam je kazala glasnogovornica udruge gđica. Josipa Mikulić: '' Zadovoljstvo mi je potvrditi održavanje koncerta za doček 2016. godine u Mostaru, koji se nije održavao posljednjih 10ak godina u našem gradu. Već sada vam mogu potvrditi dolazak gostiju iz Dalmacije, zapadne Hercegovine pa i čitave regije, jer kao što znate jedini smo koji u Hercegovini organiziramo doček Nove godine na otvorenom.''

Kako Prvi.tv doznaje, osim dalmatinskih izvođača publici će se predstaviti i mladi, talentirani Mostarac Ivo Jurić, koji je svojim nastupom na regionalnom showu ''X factor'' osvojio velike simpatije svojih sugrađana. Također su najavljeni i drugi izvođači o kojima organizratori nisu željeli otkrivati pojedinosti.

''Mostarce i n jihove prijatelje očekuje veliki spektakl na otvorenom, a u narednom periodu otkrit ćemo vam još zanimljivih informacija o samom koncertu'', dodala je Mikulić.